Allison Janney

- Fantastisk å føle seg så fri

Stjernen sluttet med hår-extensions og farge.

ALLISON JANNEY: Skuespilleren føler seg fri etter å ha omfavnet sitt grå hår. Foto: NTB
ALLISON JANNEY: Skuespilleren føler seg fri etter å ha omfavnet sitt grå hår. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Allison Janney (61) er en prisbelønnet skuespiller som blant annet har vært å se i filmsuksesser som «I, Tonya» og «The Help». Hun har siden 2013 vært en del av TV-serien «Mom».

I mai sendes den siste episoden av den åttende sesongen, og i den anledning lot Janney seg intervjue av den rykende ferske talkshow-verten Drew Barrymore.

Før de gikk i gang med å prate om sesongavslutningen, måtte Barrymore så vidt innom skuespillerkollegaens nye frisyre. Den har nemlig fått mye oppmerksomhet den siste tiden!

Vi er vant til å se Janney med både den ene og den andre frisyren - hun er litt av en kameleon på lerretet - men på rød løper går det som oftest i en halvlang klipp i blonde toner.

FØR: Slik er vi vant til å se Allison Janney på den røde løperen. Nå har hun latt de grå hårene vokse. Foto: NTB
FØR: Slik er vi vant til å se Allison Janney på den røde løperen. Nå har hun latt de grå hårene vokse. Foto: NTB Vis mer

Men nå har hun, som svært mange andre, latt det grå håret gro under pandemien.

- Det er fantastisk å føle seg så fri. Fri fra hårfarge, fri fra hår-extensions og bla bla bla. Jeg nyter dette nye kapittelet i hår-livet mitt, sier hun til Drew Barrymore.

Grombre

I løpet av dette året er det flere kvinner som har droppet frisørbesøket og latt de grå hårene tre frem. Vi så hår-trenden «grombre» oppstå under pandemien.

Grombre består nemlig av to kjente ord: grey/grå og ombre. Grå er nok kanskje mer kjent enn ombre, men sistnevnte er altså en fargeteknikk frisører bruker for å skape en overgang fra en farge til en annen i håret.

I dette tilfellet er det altså snakk om at du skal la den grå etterveksten vokse ut og skape en naturlig ombre med fargen du har i tuppene.

I intervjuet med Drew Barrymore forteller Janney at hun fryder seg over å slippe å tenke på hår-extensions i det daglige. Hun har nemlig opplevd noen smått pinlige øyeblikk hun ikke lenger kommer til å oppleve.

- Jeg gikk på gaten i New York sammen med en flørt. jeg tok fingrene mine gjennom håret mens jeg pratet med ham, og plutselig dro jeg ut hår-extensions.

Nå nyter hun hverdagen uten ekstra hår festet fast - og med en helt annen farge.

- Det er himmelsk, sier skuespilleren.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer