Farsdag

Faren din blir garantert glad for en av disse gavene!

Søndag 13. november er det farsdag.

FARSDAG: Overrask faren din med en av disse flotte gavene! Foto: Scanpix
FARSDAG: Overrask faren din med en av disse flotte gavene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 13. november er det farsdag her til lands, og det må jo markeres! I den anledning har vi plukket ut et ganske så stort utvalg av klær, tekniske dingser, praktiske godsaker, treningstøy, varme klær, hudpleie og koselige påfunn. Hva med å gi faren din en pappapute- eller plakat? Ja, det finnes faktisk - bare scroll deg nedover i kollasjen (sjekk også ut hvordan du pakker gaven din med en personlig «touch»)

Farsdagen er kanskje ikke den feiringen hvor man slår til med de dyreste og mest ekstravagante gavene, så her finner du noe for enhver prisklasse. Skulle du ønske å slå på stortromma, er det rom for det her også. Men som i fjor sverger jeg til dette: Spleising! Søsteren min og jeg spleiser alltid på gaven til faren vår. Da får man med en gang litt mer for pengene! Men pass på for en ting: Handler du på nett kan du fort gå på en smell.

Ikke glem merverdiavgiftsgrensen

Selv om merverdiavgiftgrensen (MVA, Moms) ble satt opp fra 200 kroner til 350 kroner i 2015, skal det ikke mye til før man har brukt 350 kroner i en utenlandsk nettbutikk. Med en gang du går over disse 350 kronene, kan du forvente deg en ekstra sum du ikke hadde regnet med. 

Mange av nettstedene gir deg muligheten til å sortere plaggene på siden etter pris. Et tips er å justere makssummen til under 350 kr. Det er viktig å huske på at frakt skal inkluderes i kjøpet, og hvis det går over 350 kr må du betale tollavgift når du henter pakken.

Finner du mer enn ett plagg når du handler? Det skjer fort at man finner mange godbiter når man handler på utenlandske nettsider. Selv om det blir mer frakt kan det være lurt å dele opp bestillingen slik at det ikke blir mer enn 350 kr. Da gjenstår det bare å finne noe fint til far:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer