Gult

Fargeekspert: - Denne fargen gir oss energi

Derfor bør du ta i bruk gult i antrekkene dine.

ÅRETS FARGE: Gulfargen «Illuminating» er kåret til årets farge av Pantone. Ifølge fargeeksperten er det en farge som gir oss energi! Foto: NTB
ÅRETS FARGE: Gulfargen «Illuminating» er kåret til årets farge av Pantone. Ifølge fargeeksperten er det en farge som gir oss energi! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Pantone har utnevnt fargen «Illuminating» til årets farge i 2021. Riktignok sammen med en gråfarge, men vi hang oss selvfølgelig mest opp i den deilige gulfargen ved navn «illuminating».

Ordet betyr lysende, og det er akkurat det vi håper dette året blir. Det er selvfølgelig ikke slik at en gulfarge kan redde verden fra en pandemi, men den uten tvil gjøre noe med humøret våret.

- Gul er en farge som har lang lysbølge og som gir oss energi. Trenger du eller de rundt deg å føle seg oppkvikket, er det bare å ta på et gult plagg. Effekten er påfallende, sier Dagny Thurmann-Moe, kreativ leder i KOI Fargestudio.

- Solen passer til alt

Vinterhalvåret byr ikke alltid på det mest inspirerende været, men det er kanskje da vi trenger friske farger mest? Farger som lysner opp både antrekk og sinn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer