Fargekorrigering

Fargekorrigering tar over for contouring

Disse produktene skal alle ha nå!

FARGEKORRIGERING: Har du lagt merke til at sminken din inneholder concealere i grønt og oransje? Disse fargene er med på å dempe rød- og blåtoner i huden din. Sjekk ut de fantastiske produktene nederst i saken. Foto: Shutterstock / AlexKudrina
FARGEKORRIGERING: Har du lagt merke til at sminken din inneholder concealere i grønt og oransje? Disse fargene er med på å dempe rød- og blåtoner i huden din. Sjekk ut de fantastiske produktene nederst i saken. Foto: Shutterstock / AlexKudrina Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å fremheve trekk i ansiktet med ulike toner i brunt, har fått navnet contouring, og har vært superpoulært i en stund nå! Denne sminketeknikken er en favoritt blant hele Kardashian-familien, men nå ser det ut til at dette kommer til å snu. Ifølge Byrdie.co.uk skal nemlig salget av fargekorrigeringspaletter ha tatt helt av! Det er dette skjønnhetsproduktet alle snakker om - og vil ha - nå. Lurer du på hva det er? Sjekk ut DENNE saken!

Fargekorrigering tar over for contouring

1. Concealer fra Freedom Makeup London via NordicFeel.no, kr 129. 2. Concealer fra Wet n Wild via Ellos.no, kr 69. 3. Concealer og contouring-kit fra NYX via NordicFeel.no, kr 175. 4. Concealer fra Smashit via Ellos.no, kr 199. 5. Concealer fra Isadora via Ellos.no, kr 149.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer