Sminke

Fargen alle vil sminke seg med i sommer

Beautyprofilene gir oss sine beste blålilla tips.

ÅRETS FARGE: Beautyprofilene og makeupartistene deler sine beste tips til hvordan rocke blålilla i sminken din i sommer! FOTO: NTB
ÅRETS FARGE: Beautyprofilene og makeupartistene deler sine beste tips til hvordan rocke blålilla i sminken din i sommer! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er vanskelig å ikke legge merke til at det bugner av farger for tiden. Er det ikke deilig? Å kjøre på med farger føles vel akkurat ut som det vi trenger som mood boster etter både lang vinter og lang pandemi. Nå feirer vi livet med litt ekstra farger i alt fra stua til klesskapet – og i makeupen!

Tradisjonen tro, kårer fargegigantselskapet Pantone like før jul det de spår som «Årets farge» for det kommende året. 2022 ble blålillaens år – nærmere bestemt nyansen 'Veri Peri'. Den noe udefinerbare fargen (blå? lilla?) er uten tvil et fresht tilskudd og er fortsatt aktuell!

Vi har spurt beautyprofilene om deres beste tips til å rocke fargen i sommerens sminkelooks.

– Sett på blant annet Zendaya og Hailey Bieber

Makeupartist Jeanette Gjerde Olsen understreker at hun personlig elsker denne fargepaletten.

– Lilla assosieres ofte med positivitet og kreativitet, og det er vel ikke en tilfeldighet at denne fargen er i trendbilde nå! Og vår og sommer er en fin tid å teste farger, glitter og fargerik makeup på, minner hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer