På Leppene

Fargen du bør ha PÅ LEPPENE nå

Ekstra kult om leppestiften er matt!

PÅ LEPPENE: Akkurat nå er det hot med mørke, bærfargede lepper. For å få den perfekte, matte looken, kan det være lurt å bruke lipliner. Foto: Shutterstock / Vladimir Gjorgiev
PÅ LEPPENE: Akkurat nå er det hot med mørke, bærfargede lepper. For å få den perfekte, matte looken, kan det være lurt å bruke lipliner. Foto: Shutterstock / Vladimir Gjorgiev Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Denne uken er det leppene som står for tur i vår faste spalte «På». Her vil vi sammen med en skjønnhetsekspert fortelle deg om de hotteste sminketrendene og hvordan du kan ta dem i bruk!

Tone vid Skipa, som er skjønnhetsansvarlig i KK, Henne og STYLEmag, sier det er mørke, bærfargede lepper som er i vinden akkurat nå. Gjerne matte leppestifter! Du kan altså legge bort de glossy produktene en liten stund og satse på et par mørke, matte lepper.

MØRKE BÆRLEPPER: Denne fargen er superhot nå! Gå gjerne for en matt leppestift også. En sminketrend vi vet hele Kardashian-familien sverger til! Foto: Julie Krøvel
MØRKE BÆRLEPPER: Denne fargen er superhot nå! Gå gjerne for en matt leppestift også. En sminketrend vi vet hele Kardashian-familien sverger til! Foto: Julie Krøvel Vis mer

- Du kan selv velge hvor tett du vil ha fargen og hvor markert leppene skal være. Velger du den mørkeste og mest vampete varianten bør du bruke lipliner siden leppene blir så tydelige og alle «feil» blir så synlige. 

- Min favoritteknikk er å dytte leppestiften på leppene med fingeren slik at effekten blir ganske matt, samtidig som leppene blir markerte på en naturlig måte, sier hun. 

LES OGSÅ: Sminken du bør ha PÅ ØYNENE akkurat nå

Et tips før du legger sminken!

Du får et godt utgangspunkt hvis du skrubber leppene før du sminker dem.

Ønsker du å lage din egen skrubb kan du fint blande sammen leppepomade og sukker. Etter at du har skrubbet og fjernet blandingen, er det lurt å påføre litt leppepomade for å fukte leppene dine.

Når leppene er klare for litt sminke er det også en idé å tenke på hvordan resten av sminken skal være. Med en så mørk leppe er det fint å la dem stå i fokus, og heller gå for sotede øyne en annen gang du skal ha en nøytral leppe. Da unngår du at det blir for mye av det gode.

Men, legg for all del maskara og en lys øyenskygge for en skikkelig fin festlook! Sammen med de mørke, bærfargede leppene har du den perfekte sminken denne sesongen.

LES OGSÅ: Smink deg til større lepper!

SKRUBB LEPPENE FØRST: Da får du et godt utgangspunkt til å begynne med leppestiften! Foto: Julie Krøvel
SKRUBB LEPPENE FØRST: Da får du et godt utgangspunkt til å begynne med leppestiften! Foto: Julie Krøvel Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer