Farger

Fargen du bør se etter på salg

Vi har fått en sniktitt på hva som kommer til høsten.

IKKE BARE SOMMERFARGE: Denne høsten skal du møte høsten i friske korallfarger. Bluse fra Costummade (kr.1399). Foto: Adele Cappelen Blystad
IKKE BARE SOMMERFARGE: Denne høsten skal du møte høsten i friske korallfarger. Bluse fra Costummade (kr.1399). Foto: Adele Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I vår er det uten tvil pasteller som dominerer. Sorbetgult, mintgrønt og babyblått er det «nye svart». En nyanse som ikke har fått fullt så mye oppmerksomhet er korall. Men til høsten er den umulig å unngå.SE OGSÅ: Derfor er dette bomsikre kjøp i vår

Sniktitt på høstklærne

Under presseuken fikk KK.no en sniktitt på hva som kommer i butikk til høsten. Og når bladene på trærne gulner, ser det ut til at korall danker ut vårens it-farge mintgrønt.Den lakserøde nyansen dukker opp på alt fra vesker og sko til strikkegensere, skjorter og bukser. (Artikkelen fortsetter under.)

Mer farger enn normalt

- I 2012 ser vi ganske mye farger til høst å være, sier Marte Hasselø, showromansvarlig ved Spalt PR.

Stem her!

Hva synes du om korall?

- Korall er kanskje en typisk sommerfarge for mange, men du kan også bruke nyansen til å friske opp klassiske farger som grått, svart og marineblått – eller du kan kombinere det med mer dempede juvelfarger, foreslår hun.

Fargen som takler det meste

KK.no har allerede anbefalt leserne å kjøpe et korallfarget skjerf i vår.Korall er overalt på catwalken denne sesongen, og årsaken til dét er nok at det er en nyanse som passer til det meste. Nå må du gjerne kombinere korall med vårens sarte puddernyanser, og ikke minst hvitt. Korall er imidlertid en skarp nok nyanse, til å takle mørke farger – perfekt til høstgarderoben.

Høsttrendene

KK.no fikk også en sniktitt på høsttrendene under London Fashion Week. Vi kan blant annet fortelle deg at...
 • den flatterende kappen består, ifølge Preen
 • vårens trendfarge mintgrønt blir metallisk, ifølge Issa og Louise Gray
 • strømpebuksene skal være hvite, ifølge Jasper Conran
 • du gjerne skal bruke genser under kjolen, ifølge Acne og Louise Gray
 • Vi fikk også de beste stiltipsene til Superman Returns-skuespiller Kate Bosworth og den britiske it-jenta Jameela Jamil. Sjekk også hva britiske kvinner på gaten anbefaler denne våren.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer