Mtv Movie Awards 2014

Fargen som aldri slår feil

Derfor er hvitt stjernenes favoritt. Se bildene fra MTV Movie - og The Laurence Olivier Awards!

MTV OG LAURENCE OLIVIER: Stjernene strålte i hvitt på MTV Movie Awards og Laurence Olivier Awards i LA og London natt til mandag. Se alle bildene i bildeseriene nedover i saken! Foto: All Over Press
MTV OG LAURENCE OLIVIER: Stjernene strålte i hvitt på MTV Movie Awards og Laurence Olivier Awards i LA og London natt til mandag. Se alle bildene i bildeseriene nedover i saken! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var en stor kveld når det gjelder prisutdelinger.

Ikke bare var det duket for MTV Movie Awards - som er et stort arrangement blant Hollywood-eliten, av stabelen i Los Angeles, men i London ble også The Laurence Olivier Awards arrangert på Royal Albert Hall.

Begge arrangementene tiltrakk seg flust av celebriteter, og mens MTV Movie Awards er en litt mer avslappet festaften, hvor stjernene kan vise mer av sin personlige stil, er The Laurence Olivier Awards en formell prisutdeling, hvor gallakjoler og smoking var kveldens stikkord.

Likevel var det én trend som, nok en gang, lot seg merke på begge prisutdelingene - nemlig hvitt.

Kritthvitt og kremhvitt er to fargetoner som har vært populære år etter år, og særlig når vi nærmer oss sommer og lysere tider, er dette farger vi gjerne finner frem igjen.

Ikke minst fordi det er utrolig lekkert mot gyllenbrun hud (som hvert fall stjernene i LA har om dagen).

Dette vet også kjendiskvinnene å utnytte, og søndag kveld hadde flere store navn, deriblant popstjerne Rihanna og «Burn»-sangerinne Ellie Goulding, kledd seg opp i lekre, hvite antrekk (se flere bilder fra prisutdelingene nederst i saken!).

Slik bruker du den hvite trenden

De siste årene har vi også sett en ny tendens på motefronten - nemlig å kle seg i hvitt fra topp til tå, som også er en stor trend denne sesongen.

Noen syns kanskje det er litt vanskelig å bruke hvitt, og spesielt med tanke på vind og vær.

Her er KK-tipsene som gjør stylingen litt enklere:

  • Kombiner ulike materialer og overflater for å skape dynamikk i antrekket om du går for hvitt fra topp til tå. Grov strikk er fint til blank silke.
  • På slapsete uværsdager er det kanskje greit å la den hvite jeansen ligge, men du kan likevel gjøre antrekket lysere med en hvit strikkegenser eller en fin skjorte.
  • Ønsker du mer farge i et hvitt antrekk, kan du gå for knallfarget tilbehør.
  • Du kan fint mikse ulike toner av hvitt. Offwhite mot kritthvitt gir et spennende uttrykk!
  • Dersom du velger hvite sko og boots, kan det være lurt å se etter par med god såle som skåner det hvite stoffet.
  • Hvis du syns kritthvitt yttertøy er litt upraktisk, kan du investere i en kremhvit fuskepels som du kan bruke over kåper og jakker du allerede har i garderoben


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer