Smykke

Fargen som gjør deg vakker

Nå skal du matche himmelen, fiolene og svømmebassenget.

NYDELIG TIL SOMMERBRUN HUD: Se informasjon om klærne lenger ned i saken. Foto: Produsenter
NYDELIG TIL SOMMERBRUN HUD: Se informasjon om klærne lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er noe helt spesielt med blått. Den har en mystisk magisk evne til å få deg til å skinne litt ekstra.Uansett hvor blek og blodfattig du føler deg - et blått smykke eller en sval silkeblå topp kan gjøre underverker.Fargen er dessuten nydelig til sommerbrun hud.
 • Les også: Himmelske vesker i blått
 • Blå bølge

  Blått er en av sommerens hotteste farge. Den er å se på alt fra vesker og kjoler, til sexy festtopper og smykker.Også på catwalken er de i det blå hjørnet nå. Her har designere som Dell Aqua, Valentino og Gucci dyppet sine kreasjoner i den skarpe klare nyansen.

  Slik bruker du blått

  I likhet med rødt, er blått en sterk farge, så du trenger ikke å lasse på fra topp til tå. Bruk den heller til å piffe opp antrekket med eksempelvis et skjerf, et par pumps eller en topp.Hvis du vil kline til kjører du selvsagt på med kjole, sko og smykker i den flotte fargen. Sørg i alle fall for å ha ett og annet blått eksemplar i garderoben, hvis lysten skulle melde seg.

  Her er 10 blå tips:

  Mer glad i gult?

  Liker du for eksempel gult bedre enn blått, er det mye å velge mellom nå.Kjolene, skoene og badetøyet er som dyppet i eggedosis og sitrusfrukter denne våren og sommeren.Her går det i silkemyke kreasjoner med tynne stropper og høyt liv, til knallfargede lakkskoletter med skyhøye hæler og lyse bikinier. Selv solbrillene skal være knall gule nå.Sjekk ut våre gule glade shoppingtips her.
 • Les også: Lær å bruke gult
 • Gir huden glød

  Det som er så fint med gult er at du får masse glød og energi av den.
 • Les også: Klær som gjør deg solbrunSelv på grå og trøtte dager kan du trylle deg fresh.Pass bare på at du ikke overkjører den med andre knalle farger. Da kan det bli en anelse hektisk.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.