GULT + GRØNT = HOT: Hos La Redoute er det fruktige sitrusfarger om gjelder til våren og sommeren. Dette er faktisk farger som fremhever gyllen solbrun hud aller best.
GULT + GRØNT = HOT: Hos La Redoute er det fruktige sitrusfarger om gjelder til våren og sommeren. Dette er faktisk farger som fremhever gyllen solbrun hud aller best. Vis mer

La Redoute

Fargene du vil elske til våren

Er du glad i lime og sitroner, blir 2012 fantastisk, ifølge La Redoute.

Vi har kanskje tatt en liten pause fra de knalle fargene, nå som vi er midt i juleferien.

Men til våren kommer de tilbake for fullt, ifølge La Redoute.

LES OGSÅ: Giftfargen mange frykter er tilbake

Sitrusfarger på moten

For selv om vi så mye spreke farger denne sommeren, tar det nemlig helt av i 2012.

Hvis vi smugkikker på kolleksjonen til den franske postordrekjeden, er det spesielt frukter fra sitrustrærne som gjelder.

Og sitrongult er en stor favoritt også denne sesongen. Det samme gjelder for mintgrønt.

Hvis du blander inn litt klor og syre, er dessuten designere som Guy Laroche, Dolce & Gabbana og Mulberry helt med. Syregult er nemlig det store på catwalken under moteukene i Paris, Milano og London.

Fra sko til gensere

Både basisplagg og tilbehør som vesker, kilehælsandaler og hatter er dyppet i de fruktige fargene hos La Redoute til våren og sommeren.

Om du vil mikse og matche dem sammen, eller bruke dem hver for seg, er opp til deg.

T-skjorte med v-utrigning (kr 180), flettet strikkegenser (kr 300), knall gul veske (kr 150) og herreinspirerte sko (kr 300, alt fra La Redoute). Foto: Collage Cecilie Leganger
T-skjorte med v-utrigning (kr 180), flettet strikkegenser (kr 300), knall gul veske (kr 150) og herreinspirerte sko (kr 300, alt fra La Redoute). Foto: Collage Cecilie Leganger Vis mer
Pen langermet genser (kr 500), stripete singlet (kr 130), bikini (kr 40) og sanbdal med hæl i tre (kr 200, alt fra La Redoute). Foto: Collage Cecilie Leganger
Pen langermet genser (kr 500), stripete singlet (kr 130), bikini (kr 40) og sanbdal med hæl i tre (kr 200, alt fra La Redoute). Foto: Collage Cecilie Leganger Vis mer

KJØPETIPS: Våren hos La Redoute


Gir deg gyllen glød

Det som er så fint med gult og grønt er at du får masse glød og energi av dem. Selv på grå og trøtte dager kan du trylle deg fresh.

Stylingmulighetene er dessuten mange. Her er noen hotte tips:

 • Som i de fleste tilfeller, handler det om å finne riktig nyanse. Gjør du det, er gult og turkis faktisk de fargene som framhever din solbrune hud best.

 • Match gult og grønt med svart. En uslåelig kombinasjon som gir deg stil og karakter.
 • Gult og grønt til lyse slitte denimplagg er kjempekult, og en slager på sommerens festivaler.
 • Hvis du går i helgule antrekk, er det lekkert med nøytralt tilbehør.
 • Et par gule eller grønne sko til en hvit kjole vil gi antrekket litt farge. Det handler altså om å ikke overdrive, men rett og slett om å sette litt farge på tilværelsen.
 • .

  Gult noe for deg?

  Før du kaster deg på den gule trenden, bør du ta en kikk på dine egne farger. Hold et gult plagg opp mot ansiktet, for eksempel, og se effekten. Føler du deg blass og gusten, velger du en annen farge. Synes du huden og øynene dine stråler, er det bare å kjøre på.

  Men det finnes som sagt flere nyanser av gult. Helt lys hud ofte blir gusten i skarp gult, men nydelig til varmere toner. Er du solkysset og brun, vil du kle det meste.

  Ellers så er dus vintagegult en sikker vinner!

  Mer vårmote 2012

  Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012.

  Vi har også fått en sniktitt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl Weekday og Monki.