Våren 2012

Fargerik vår hos KappAhl

KappAhl byr på orientalske mønstre, tropiske fargekombinasjoner og preppy 50-tall.

KNALLFARGER OG ORIENTALSKT: KappAhls vår-og sommernyheter er fulle av farger, samt tropiske og orientalske mønstre.Se et utvalg fra nyhetene, samt priser lenger ned i saken.   Foto: KappAhl
KNALLFARGER OG ORIENTALSKT: KappAhls vår-og sommernyheter er fulle av farger, samt tropiske og orientalske mønstre.Se et utvalg fra nyhetene, samt priser lenger ned i saken. Foto: KappAhl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har tidligere skrevet om vår- og sommerkolleksjonene til flere av de store kjedene.

Nylig tok vi turen innom KappAhls show room, for å se deres nyheter denne sesongen.

SE OGSÅ: Vårnyhetene fra Økonomisko

Vintage Stories

KappAhls vintage-kolleksjon består i år av orientalske mønstre, med fugler og blomster, med inspirasjon hentet fra japansk kunst. Med basisfarger på plaggene som sort og hvitt, med print i duse pasteller.

Plaggene er i feminine, lette materialer som crêpe og chiffon.

FAVORITT: Presseansvarlig for KappAhl Norge, Annelie Lindwall Brunsvik viser frem sin favoritt blant nyhetene. Foto: Johanne Norstrøm
FAVORITT: Presseansvarlig for KappAhl Norge, Annelie Lindwall Brunsvik viser frem sin favoritt blant nyhetene. Foto: Johanne Norstrøm Vis mer

It's all about being friendly

Allerede i 1993 lanserte KappAhl en kolleksjon med økologiske klær, og i dag består hele 20 prosent av deres sortiment av miljømerkede klær.

I år lanseres kolleksjonen «It's all about being friendly», som består av plagg i miljøvennlige materiell. Som flere av de andre nyhetene, både i KappAhls og ellers i vår- og sommerkolleksjonene til andre kleskjeder, er det knallfarger og mønstre, både i form av sommerfugler, blomster og tropiske fargekombinasjoner.

Annelie Lindwall Brunsvik er motepresseansvarlig for KappAhl Norge, og har en lang, flagrende kjole med sommerfugltrykk som sin absolutte favoritt blant nyhetene.
(Artikkelen fortsetter under bildet).

- Denne lange kjolen kan brukes til flere anledninger. Den fungerer både til hverdags, fest og til sommerbryllup. Mønsteret på kjolen, som også kommer i en skjørtevariant, er trykket med digital teknikk, som reduserer forbruket av kjemikalier og vann, forteller Lindwall.

Hvitt og 50-talls preppy

Foruten orientalsk vintage og knallfarger er både den preppy, avslappede stilen og hvite plagg representert, både i blendahvitt, eggeskall og kremfarger.

Se 35 vår-og sommernyheter fra KappAhl nedenfor:

Normalt kommer den preppy stilen i form av maritime plagg, med striper og marineblått, og skjorter og lange shortser i lyse blåtoner, rosa og hvitt.

Den klassisk, avslappede «Hamptons-looken» er også her representert i noen plagg, men i stedet for å gå for det maritime, har de valgt en 50-tallsinspirert look, med farger som hvitt, dyp blått og rødt, og de ikoniske polkadottene.

Som sett på catwalken, og ellers i motebildet, er hvitt en av vårens hotteste farger, også i år. Bluser, tunikaer i materialer som bomull og lin går igjen.

Vår- og sommernyhetene til KappAhl kommer fortløpende ut i butikkene, mens den miljøvennlige linjen «It's all about being friendly» kommer i midten av april.

Se også vårnyhetene fra: Lindex, MQ, Monsoon, La Redoute, Bik Bok, Gina Tricot , H&M, Cubus, Vero Moda, Weekday og Monki.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer