Bli Ny Med Kk

Feiende flott

Kroppen har forandret seg med årene, og Ellen (49) er ikke lenger så lysten på å gå i butikker og prøve klær. Derfor tok datteren affære.

Den svarte kjolen har tyll-underskjørt og hvitt belte (kr 920, Oasis). Kort hvit jakke i 60-tallsstil (kr 1010) og svarte sko (kr 750, begge fra Oasis).
Den svarte kjolen har tyll-underskjørt og hvitt belte (kr 920, Oasis). Kort hvit jakke i 60-tallsstil (kr 1010) og svarte sko (kr 750, begge fra Oasis). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Hår: På håret v/Linda Marie Juklestad. Makeup: Karen Eriksen.)


PERSONLIGE DATA
Navn: Ellen Thelwall
Alder: 49
Bosted: Oslo
Sivilstatus: Skilt, døtre på 20 og 26 år
Yrke: Sekretær
Høyde: 163 cm
Størrelse: 38/40
Interesse: Reiser, trening og venner

Ellen Thelwall er en flott dame som snart fyller femti. Men datteren Melissa synes hun går for mye i jeans og t-skjorte, og skulle ønske hun kledde seg litt mer feminint. Hun mener dessuten mamma med litt hjelp kan framheve sitt ungdommelige utseende uten å kle seg som en ungjente. Derfor tok hun kontakt med KK. – Mamma var til og med modell da hun var yngre, fortalte Melissa, som er lei av å høre at «ingenting passer lenger». – Jeg har mistet lysten til å gå i butikker og prøve klær når ingenting er pent på meg lenger, sier Ellen, som jobber som sekretær i et forsikringsselskap. Ellen innrømmer at det går mest i jeans og t-skjorte på jobben:

– Når jeg ser de unge jentene som doller seg opp, hender det jeg føler meg som en kjerring, og det vil jeg jo ikke være. Men jeg trenger å finne en ny stil som passer alderen min. Moten i dag passer ikke min kropp. Buksene sitter langt nede på hoftene så magen tyter ut, og dessuten blir de for lange i beina, sier hun.

KLESTIPS
Ellen trives i jeans, og det er ingen grunn til at hun skal slutte med det. En snerten jakke
til kan gjøre susen. Når man ikke er så høy, er det penest med små, korte jakker. Jeans
kan også lett pyntes opp med en feminin topp. Av farger liker Ellen kombinasjonen svart og hvitt, og det kan hun gjerne kle seg i. Turkist, lime og lyseblått er ellers gode sommerfarger for henne. Denne sommeren synes vi Ellen skal gå for skjørt. Det blir en
liten forandring både til daglig og til fest. Hun har en nett og velproporsjonert figur og kan fritt velge skjørtelengder hun trives med.

SMINKETIPS
Gyllen makeup og brungylne toner i øyeskygge er nydelig til Ellen, som bruker lite eller ingen makeup i hverdagen. Hun har gode farger, så det er heller ikke nødvendig. Nå ble brynene nappet rene og forsterket med brunsvart øyebrynskygge. Lys concealer ble lagt under øynene, og farget foundation over hele ansiktet. Kinnbeina fikk en diskré ferskenrød rouge. Lipglossen har samme fargenyanse som rougen. Øynene ble markert med brun kajal langs vipperøttene, og det ble brukt vippetang på vippene før påføring av maskara.

HÅRTIPS
Ellen hadde langt hår som var blitt tørt og slitt i kantene. Frisøren klipte derfor en god del av lengden. Det ga en mykere linje rundt ansiktet og en mer sporty look. Håret virket mye fyldigere, sunnere og blankere enn tidligere. Hun kan selv velge om hun skal føne det glatt eller klemme fram krøllene i vått hår. Bunnen ble farget i kobber, og spissene i perlemor/kastanje uten at det blir rødt.


FØR: - Jeg må ha det langt nok til at det kan festes bak, mente Ellen.
FØR: - Jeg må ha det langt nok til at det kan festes bak, mente Ellen. Vis mer
ETTER: - Kjempemorssomt! Jeg styrer med håret, men begynner å venne meg til det.
ETTER: - Kjempemorssomt! Jeg styrer med håret, men begynner å venne meg til det. Vis mer
Naturfarget sko med kilehæl (kr 1895, Bruuns Bazaar).
Naturfarget sko med kilehæl (kr 1895, Bruuns Bazaar). Vis mer
Skjørtet har utskrådd vidde (kr 1320) og toppen er stroppeløs (kr 900). Liten rosettveske (kr 465) og matchende strikkejakke (kr 855, alt fra Coast). Hvitt knyttebånd i midjen og feminine remsko (kr 400, Face).
Skjørtet har utskrådd vidde (kr 1320) og toppen er stroppeløs (kr 900). Liten rosettveske (kr 465) og matchende strikkejakke (kr 855, alt fra Coast). Hvitt knyttebånd i midjen og feminine remsko (kr 400, Face). Vis mer
Mønstrete skjørt i lett kvalitet (kr 1795, Tiger) til utringet topp (kr 200, Mexx) under svart vest (kr 995, Tiger). Belte med doble remmer (kr 300) og sko med høye hæler (kr 750, begge fra Oasis).
Mønstrete skjørt i lett kvalitet (kr 1795, Tiger) til utringet topp (kr 200, Mexx) under svart vest (kr 995, Tiger). Belte med doble remmer (kr 300) og sko med høye hæler (kr 750, begge fra Oasis). Vis mer
Partyveske med perler og chiffonsløyfe (kr 435, Coast).
Partyveske med perler og chiffonsløyfe (kr 435, Coast). Vis mer
Bredt skinnbelte (kr 390, Oasis).
Bredt skinnbelte (kr 390, Oasis). Vis mer
Pyntenål med rosett (kr 465, Oasis).
Pyntenål med rosett (kr 465, Oasis). Vis mer
Turkis kjede (kr 230, Dansk Smykkekunst).
Turkis kjede (kr 230, Dansk Smykkekunst). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer