Vis mer

Styleinteriør

Feiret STYLEinteriør med stil!

Kjendiser, bloggere, interiørelskere og fashionistaer var samlet for å feire lanseringen av STYLEinteriør. Se bildene fra den stilige festen her!

Publisert

Les også: Dette får du i nye STYLEinteriør!

Vis mer

INSPIRASJON: Flere utstillinger av innredninger i ekte STYLEinteriør-stil var plassert til inspirasjon rundt i lokalet, stylet av interiørstylist Connie Johansen. Foto: Helena Krekling. 

Vis mer

FASJONABEL: Moteblogger, DJ og Høyer-medarbeider Mariann Thomassen bak bloggen Styledevil feiret nylanseringen med oss på House of Oslo. Foto: Helena Krekling.

Les også: Ny piercing-trend blant norske fasjonistaer

Vis mer

I BLADET: STYLEmag-bloggerne Marie Ullevoldsæter og Line Langmo viser frem sine hjem i magasinet, og var til stede på House of Oslo for å feire STYLEinteriør. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

TRENDER: Flere av årets største interiørtrender var stylet i utstillinger på House of Oslo. Foto: Helena Krekling. 

Vis mer

KJENDISGJEST: STYLEmag-blogger Maria Skappel kastet glans over festen. Foto: Helena Krekling. 

Vis mer

PÅ FORSIDEN: STYLEmag-blogger, programleder og yogainstruktør Vibeke Klemetsen er på forsiden av STYLEinteriørs første utgave, og poserte stolt med magasinet på gårsdagens lanseringsfest. Foto: Helena Krekling.

Les også: STYLEmag-blogger Vibeke Klemetsen svarer på 30 spørsmål om stort og smått

Vis mer

TALE: STYLEinteriør-redaktør Celine I. Aagaard ønsket velkommen til fest i inspirerende lokaler på House of Oslo i Vika. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

DETALJER: Unike og eklektiske detaljer er alfa og omega i interiørstyling. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

IMPONERT: Maria Skappel gratulerer STYLEinteriør-redaktør og venninne Celine I. Aagaard med nytt magasin. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

FINGERMAT: Deilig tapas levert av San Leandro. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

INSPIRASJON OG FORFRISKNINGER: Utrevne sider fra STYLEinteriør og stemningsbilder gir unik og inspirerende kunst. Vi lot gjestene inspireres mens de serverte seg med bobler og forfriskende lemonade fra Tine. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

FASHIONCHERRY: STYLEmag-blogger Hedda Skoug bak bloggen Fashioncherry var også med på festen. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

COVERPIKE & REDAKTØR: Vibeke Klemetsen pryder coveret av den første utgaven av STYLEinteriør. Her er hun på festen sammen med redaktør Celine. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

GOD STEMNING: Gjestene minglet, drakk og spiste i til musikk fra DJ på gårsdagens fest. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

INTERIØRELSKERE: Kreativ leder i Fargerike Dagny Thurmann-Hoelseth og Nina Holst bak en av Norges største moteblogger Stylizimo var selvfølgelig til stede på lanseringen av vårt interiørmagasin. Foto: Helena Krekling.

Vis mer

REDAKSJONEN: Det var en stolt redaksjon som presenterte sitt nye interiørmagasin STYLEinteriør på gårsdagens lansering. Foto: Helena Krekling. 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer