Styleinteriør

Feiret STYLEinteriør med stil!

Kjendiser, bloggere, interiørelskere og fashionistaer var samlet for å feire lanseringen av STYLEinteriør. Se bildene fra den stilige festen her!

Feiret STYLEinteriør med stil!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Dette får du i nye STYLEinteriør!

INSPIRASJON: Flere utstillinger av innredninger i ekte STYLEinteriør-stil var plassert til inspirasjon rundt i lokalet, stylet av interiørstylist Connie Johansen. Foto: Helena Krekling. 

FASJONABEL: Moteblogger, DJ og Høyer-medarbeider Mariann Thomassen bak bloggen Styledevil feiret nylanseringen med oss på House of Oslo. Foto: Helena Krekling.

Les også: Ny piercing-trend blant norske fasjonistaer

I BLADET: STYLEmag-bloggerne Marie Ullevoldsæter og Line Langmo viser frem sine hjem i magasinet, og var til stede på House of Oslo for å feire STYLEinteriør. Foto: Helena Krekling.

TRENDER: Flere av årets største interiørtrender var stylet i utstillinger på House of Oslo. Foto: Helena Krekling. 

KJENDISGJEST: STYLEmag-blogger Maria Skappel kastet glans over festen. Foto: Helena Krekling. 

PÅ FORSIDEN: STYLEmag-blogger, programleder og yogainstruktør Vibeke Klemetsen er på forsiden av STYLEinteriørs første utgave, og poserte stolt med magasinet på gårsdagens lanseringsfest. Foto: Helena Krekling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer