17.mai

Fem fine 17.mai antrekk

For deg som ikke vil gå i kjole.

Ikke alle trenger å bruke kjole på 17. mai. I dette antrekket blir du både trendy og pyntet. Se bildekarusellen for flere antrekk og informasjon om plaggene. Foto: Produsentene
Ikke alle trenger å bruke kjole på 17. mai. I dette antrekket blir du både trendy og pyntet. Se bildekarusellen for flere antrekk og informasjon om plaggene. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezNår sola er framme og den deilige våren faktisk er kommet, er det ikke lenge til nasjonaldagen skal feires. For noen er det endelig tid for å ta fram bunaden eller en annen fin 17. mai kjole, for andre kan pyntingen rett og slett være mas. Uansett skal 17. mai feires, og her er 5 antrekk til deg som ønsker å ikle deg noe annet enn kjole.

Det lille ekstra

Ofte er det slik at du brått blir litt pyntet av å velge blanke stoffer på bluser, bukser eller jakker. Detaljer som sløyfer, hæler, smykker og små vesker løfter antrekket til noe mer enn vanlige hverdagsklær. La for all del hverdagsjakken din bli igjen hjemme. Det hjelper ikke å være pyntet under om det største plagget du har på deg er det minst elegante. Bruk heller et skjerf om du frykter det blir kaldt.

LES OGSÅ: Genserne som går til alt

Fargene

Selv om flagget er rødt, hvitt og blått er det ingen automatikk i at klærne skal ha samme farge. En 17. maisløyfe holder i lange baner. Velg heller farger etter hva som kler deg naturlig. Om du har lys hud og blå øyne er det sannsynlig at du kler dusere farger enn en som har mørkt hår og hud. Du vil stråle mest når du vet å utnytte dine beste sider.

Her kan du finne et antrekk
LES OGSÅ: Vårens finest jakker

Skoene

Høye hæler gir deg alltid finest holdning. Det kan bli mye gåing og ståing på en dag som 17. mai. Da er trikset at du har platå under tærne slik at høydeforskjellen mellom tå og hæl ikke blir så stor. Det er dessuten viktig å sjekke plasseringen av hælen slik at du får best mulig utgangspunkt. Er du ikke vant til å gå med hæler er heller ikke 17. mai dagen du skal bruke på å øve deg. Dagen skal tross alt både feires og nytes.

Ikke gå i fella

Det holder ikke bare å tenke på klærne når du skal pynte deg. Hvis du ikke gjør noe med hår eller sminke ser det ut som du bare prøver klærne framfor å bære de med verdighet. Det trenger ikke å ta lang tid, det er de små detaljene som teller.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer