Artikkelen kan inneholde annonselenker

Fem hudprodukter franske kvinner alltid har i skapet

Klassikere som er enkle og effektive.

HUDPLEIE: Fransk hudpleie er kjent for å være enkel og effektiv FOTO: heltkrem.no
HUDPLEIE: Fransk hudpleie er kjent for å være enkel og effektiv FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at franske kvinner har en uanstrengt, men allikevel sofistikert stil. Noen av hovedingrediensene synes å være klassisk stil, lekre sko og hudpleie som gir effekt, uten å ta for mye tid.

I Frankrike er apoteket en av de største skjønnhetsdestinasjonene, og der bugner det av gode produkter. Dette er noen av produktene franske kvinner sjelden er uten.

Nuxe Huile Prodigieuse er en lett olje som kan brukes til det meste. Enten det er på huden etter en dusj, i håret for ekstra fukt, som badeolje eller som en naturlig highlighter over sminken. Formelen inneholder syv botaniske oljer, som skal gi næring og styrke huden.

Nuxe Huile Prodigieuse
Nuxe Huile Prodigieuse Vis mer

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 er en rik krem som virker betennelsesdempende på huden. Denne kremen er perfekt å ha på hylla om du bruker retinol eller eksfolierende syrer jevnlig. Denne kremen virker nemlig beskyttende og reparerende og kan styrke hudbarrieren. Den fungerer også godt for å roe ned solvarm eller solbrent hud etter en lang dag i ute.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Vis mer

Franske kvinner liker det enkel og effektivt og det er Embryolisse Lait Creme Concentre det perfekte eksempelet på. Denne kremen brukes flittig backstage på moteukene, fordi den kan brukes som fuktmaske, til å fjerne sminke eller som en nærende fuktighetskrem. Denne kremen er perfekt under sminke, men kan også brukes som nattkrem. Formelen inneholder ingredienser som bivoks, sheasmør og aloe vera.

Embryolisse Lait Creme Concentre
Embryolisse Lait Creme Concentre Vis mer

Bioderma Sensibio H2O er produktet som startet trenden med micellærvann. Teksturen er vandig og helles på en bomullspad som strykes over ansiktet for å fjerne sminke. Dette er en langt bedre rensemetode for huden, enn f.eks sminkeservietter, i tillegg til at den er enkel og rask. Den senere tiden har man sett at micellærvann også kan brukes for å gjøre om øyeskygge til en eyeliner. Trikset er å dyppe en sminkepensel i micellærvann, børst deretter penselen i øyeskygge for å hente opp farge og påfør øynene, for en sterk og holdbar farge.

Bioderma Sensibio H2O
Bioderma Sensibio H2O Vis mer

Caudalie er en av de mest kjente hudpleiemerkene i Frankrike og bruker druekjerneolje gjennomgående i flere av produktene. Dette er en sterk antioksidant, som beskytter huden mot skade av f.eks forurensing og UV-stråler. Sammen med Harvard Universitetet har Caudalie lansert en Resveratrol-serie som er bygget rundt druekjerneolje og hyaluronsyre, som skal fylle ut linjer og styrke huden, i tillegg til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Serien består av dagkrem, nattkrem, øyekrem og et serum. Serumet har en konsentrert formel, for å kunne gi et mer effektivt resultat.

Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum
Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer