Garderobe

Fem plagg du bør ha i garderoben

Med disse tingene i skapet er du sikret mot enhver kleskrise.

DE 5 PLAGGENE: Blondeskjørtet, bouclé-jakken, boyfriend-jeansen, loafersene og statementsmykket. Kjøpsinfo og flere varianter finner du i bildekarusellene. Foto: Produsentene
DE 5 PLAGGENE: Blondeskjørtet, bouclé-jakken, boyfriend-jeansen, loafersene og statementsmykket. Kjøpsinfo og flere varianter finner du i bildekarusellene. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alle kvinner trenger en del basisplagg i garderoben sin. Basisplaggene danner nemlig grunnlaget for stilen din, og så lenge du har grunnlaget i orden, er det langt enklere å lage en look som passer deg, humøret og klesstilen din.

I denne artikkelen har vi funnet frem til fem slike basisplagg. Disse er klassikere, men med en liten tvist.

De kan kombineres med hverandre, og med resten av garderoben din også. På den måten unngår du kleskriser, og du har alltid noen plagg du kan ty til.

LES OGSÅ: Er du klar for denne trenden?

Se plaggene og kjøpetips nedenfor:


Bouclé-jakkenEn Chanel-inspirert jakke gjør deg chic og stilfull. Passer fint til både jobb og fest, og kan brukes til alt fra slitte jeans til kjole. Ønsker du en klassisk look bør du se etter nøytrale farger som sort, beige og hvit. Vil du ha et røffere uttrykk kan frynsete kanter og grovere materialer gi deg stilen du er på utkikk etter.

LES OGSÅ: Jakken du blir avhengig av!


BlondeskjørtetFøler du at det klassiske blyantskjørtet blir litt for stramt for deg, kan du prøve et blondeskjørt. De er både søte og tekkelige, men kan også styles sexy med en transparent bluse til fest. Velg et knelangt skjørt for en ladylike stil. I tillegg vil skjørt som stopper ved beinenes smaleste punkt gi inntrykk av slankere bein.

StatementsmykketEt stort smykke spriter opp antrekket et blunk! Lekkert over en oversized, grå t-skjorte og genialt for å oppdatere "den lille sorte". Både gull, sølv og roségull er like aktuelt, så velg det du føler kler deg best.


BoyfriendjeansenSmale jeans er noe de aller feste har i skapet. Et par med løsere passform, som nesten ser ut som om du har lånt dem av typen din, er en fin avlastning til de smale. De egner seg riktignok ikke i de mest formelle sammenhengene, men er superkule på cafébesøk eller byturer! Kombiner gjerne buksa med et par spisse pumps for å gjøre antrekket elegant.

LoafersBytt ut ballerinaskoene med et par loafers. Velg gjerne et par med nagler eller annen dekor. Disse skoene er behagelige å gå i, og egner seg derfor godt til hverdags. Vil du bruke skoene til fest, kan du kombinere dem med en herreinspirert dress.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer