Garderobe

Fem plagg du bør ha i garderoben

Med disse tingene i skapet er du sikret mot enhver kleskrise.

DE 5 PLAGGENE: Blondeskjørtet, bouclé-jakken, boyfriend-jeansen, loafersene og statementsmykket. Kjøpsinfo og flere varianter finner du i bildekarusellene. Foto: Produsentene
DE 5 PLAGGENE: Blondeskjørtet, bouclé-jakken, boyfriend-jeansen, loafersene og statementsmykket. Kjøpsinfo og flere varianter finner du i bildekarusellene. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alle kvinner trenger en del basisplagg i garderoben sin. Basisplaggene danner nemlig grunnlaget for stilen din, og så lenge du har grunnlaget i orden, er det langt enklere å lage en look som passer deg, humøret og klesstilen din. I denne artikkelen har vi funnet frem til fem slike basisplagg. Disse er klassikere, men med en liten tvist. De kan kombineres med hverandre, og med resten av garderoben din også. På den måten unngår du kleskriser, og du har alltid noen plagg du kan ty til.LES OGSÅ: Er du klar for denne trenden?

Se plaggene og kjøpetips nedenfor:

Bouclé-jakken

En Chanel-inspirert jakke gjør deg chic og stilfull. Passer fint til både jobb og fest, og kan brukes til alt fra slitte jeans til kjole. Ønsker du en klassisk look bør du se etter nøytrale farger som sort, beige og hvit. Vil du ha et røffere uttrykk kan frynsete kanter og grovere materialer gi deg stilen du er på utkikk etter.LES OGSÅ: Jakken du blir avhengig av!

Blondeskjørtet

Føler du at det klassiske blyantskjørtet blir litt for stramt for deg, kan du prøve et blondeskjørt. De er både søte og tekkelige, men kan også styles sexy med en transparent bluse til fest. Velg et knelangt skjørt for en ladylike stil. I tillegg vil skjørt som stopper ved beinenes smaleste punkt gi inntrykk av slankere bein.

Statementsmykket

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer