Kjøpetips

Fem sikre motekjøp NÅ!

Disse plaggene og detaljene bør du se etter på høst-shoppingen.

FEM SIKRE MOTEKJØP: Høyhalsede plagg, utsmykkede krager, militærjakka, joggesko med hæl og western-inspirerte belter er gode trendkjøp nå. Foto: Produsentene
FEM SIKRE MOTEKJØP: Høyhalsede plagg, utsmykkede krager, militærjakka, joggesko med hæl og western-inspirerte belter er gode trendkjøp nå. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no viser deg veien til en stilsikker overgang mellom sommer og høst. Med disse plaggene og detaljene oppdaterer du garderoben din enkelt, og overgangen går lekende lett. Og best av alt; det behøver på ingen måte å koste skjorta!

1. Militærjakka

Kamuflasje-mønstrete jakker i grønt, brunt og beige er i vinden som aldri før! Trenden kommer og går med jevne mellomrom, så investerer du i en slik jakke, vil du helt sikkert kunne bruke den i mange år fremover. Eller kanskje du har en hengende bakerst i skapet som du kan ta frem igjen?LES OGSÅ: Slik unngår du å se ut en soldat

2. Western-inspirert belte

Trendsetteren og designeren Isabel Marant har gitt cowboystilen et stort oppsving! Et hofte belte med western-inspirerte detaljer gir antrekket en oppdatert vri.Les også: - Slik får du stilen alle snakker om!

3. Sneakers med hæl

Behagelige joggesko eller høye hæler - hvorfor velge når du kan få to fluer i én smekk? Nok en gang var det Isabel Marant som introduserte oss for et trendplagg, og disse sneakersene med hæl har blitt en favoritt hos mange.

4. Fokus på kragen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer