Hårpleie:

Fem tips for et velpleid, blankt hår – året rundt

Vi er inne i den mørkeste perioden, også for frisyren.

Fem tips for et velpleid, blankt hår – året rundt
Publisert

Vinteren setter nemlig håret på ordentlig prøve. Det er grunnen til at mange av oss føler at dårlige hårdager kommer på løpende bånd på denne tiden av året.

Det er kaldt, tørt og surt ute, da blir håret fort livløst og tørt. Mulig jeg er i overkant optimistisk, men jeg vil jo gjerne at vi skal stråle også i mørketiden. Her er derfor min fem beste tips for et velpleid, blankt hår – året rundt.

1. Kur

Ikke bare er det minusgrader ute, men vi varmer også opp luften inne – som igjen betyr enda tørrere luft. Invester i en skikkelig hårkur, og bruk den regelmessig. Det gjør underverker for en manke som trenger gjenoppbygging. Vil du effektivisere hårvasken, bør du bruke en hårkur som lukker skjellaget. Da kan du droppe balsamen og sparer tid i dusjen.

2. Beskytt mot varme

Varmebeskyttende produkter er ikke bare en gimmick eller noe frisørene har funnet på. Det virker! Er du flink til å bruke produktet før du setter i gang med føner eller stylingtang, vil håret ditt holde seg glansfullt, sunt og sterkt. Innimellom bør du også ta en pause fra varmeverktøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer