Fendi

Fendi fikk stengt av Romas største turistattraksjon

Karl Lagerfeld slutter ikke å imponere!

FENDI TOK OVER TREVIFONTENEN: Det italienske motehuset Fendi feiret 90-årsdagen sin på spektakulært vis. Høstens haute couture-kolleksjon ble nemlig vist på selveste Trevifontenen i Roma. Foto: Reuters
FENDI TOK OVER TREVIFONTENEN: Det italienske motehuset Fendi feiret 90-årsdagen sin på spektakulært vis. Høstens haute couture-kolleksjon ble nemlig vist på selveste Trevifontenen i Roma. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi trodde vi hadde sett de fleste catwalker til nå, men nei! Selv om Karl Lagerfeld (82) har et team på noen hundre mennesker i ryggen, er det ikke til å stikke under en stol at det ofte er Chanel som har stått bak noen av de mest spektakulære catwalkene i motehistorien. Hvem kan vel glemme flyplassen fra 2015? Det var derfor ikke overraskende at Fendi, hvor Lagerfeld også er designer, virkelig hadde kjørt på under haute couture-uken, som går av stabelen nå.

Det italienske motehuset hadde nemlig reservert Trevifontenen for kvelden. For det kan man jo bare gjøre, ikke sant? Karl Lagerfeld og Fendi stengte altså av en av de mest travle og største turistattraksjonene i Roma for å vise frem sin couture-kolleksjon for høsten/vinteren 2016/17. Men så skal det sies at dette ikke bare er hvilken som helst visning for Lagerfeld og Fendi. I år feirer nemlig motehuset 90 år, og det måtte selvfølgelig feires på en spesiell måte. Sjekk ut de fantastiske bildene lengre ned i saken!

Gikk på vannet

Det var virkelig et eventyrlig syn å se modellene gå på den gjennomsiktige catwalken som gikk over vannet i Trevifontenen. Supermodeller som Kendall Jenner (20) og Bella Hadid (19), som har blitt blant Lagerfelds favoritter, var selvfølgelig tilstede for å ferie 90-årsdagen til Fendi. Det var også et medlem av Fendi-familien selv, Silvia Venturini Fendi. Sammen gikk hun og Karl Lagerfeld ned catwalken for å takke de oppmøtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer