Budsjettvennlig mote:

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

La deg inspirere av de største designerne og finn kupp i kjedebutikkene som gir deg stilen.

BUDSJETTVENNLIG MOTE: Du finner ikke de billigste plaggene hos Isabel Marant (over), men du kan la deg inspirere av designeren og finne plagg som ligner i kjedebutikkene - og det til en veldig god pris. Foto: Scanpix
BUDSJETTVENNLIG MOTE: Du finner ikke de billigste plaggene hos Isabel Marant (over), men du kan la deg inspirere av designeren og finne plagg som ligner i kjedebutikkene - og det til en veldig god pris. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang en ny kolleksjon blir presentert av verdens største designere, sitter vi praktisk talt og sikler over kontorpulten. Men så kommer vi på hvor mye noen av disse plaggene faktisk koster, og da er det bare å plukke opp kjeven fra gulvet.

Men da er det bare en ting å gjøre! La seg inspirere av designerne vi elsker så høyt og finne plagg og tilbehør som ligner på det de nettopp har presentert. Her kan du gjøre noen skikkelig gode kupp!

LES OGSÅ: Vi guider deg gjennom høstens store trender

ISABEL MARANT

Vi elsker estetikken til den franske designeren! Få høstens favorittantrekk ved å kombinere ulike nyanser av hvitt, i tillegg til materialer som denim, skinn og strikk. Sett prikken over i-en med westerninspirert tilbehør.

LOEWE

Kolleksjonen til Loewe er en av høstens aller fineste og mest populære. La deg rive med ved å gå for plagg med klassiske snitt i farger som brunt, blått og svart. Se også etter skinn, ruter og hvite sko.

LES OGSÅ: Gjør deg klar for en dyrisk høst

CHLOÉ

70-tallet står sterkt hos Chloé denne sesongen. Gå for plagg i jordfarger, og velg materialer som silke, kordfløyel og myk strikk. La tilbehøret matche antrekket og være med på å understreke retrouttrykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer