Budsjettvennlig mote:

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

La deg inspirere av de største designerne og finn kupp i kjedebutikkene som gir deg stilen.

BUDSJETTVENNLIG MOTE: Du finner ikke de billigste plaggene hos Isabel Marant (over), men du kan la deg inspirere av designeren og finne plagg som ligner i kjedebutikkene - og det til en veldig god pris. Foto: Scanpix
BUDSJETTVENNLIG MOTE: Du finner ikke de billigste plaggene hos Isabel Marant (over), men du kan la deg inspirere av designeren og finne plagg som ligner i kjedebutikkene - og det til en veldig god pris. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang en ny kolleksjon blir presentert av verdens største designere, sitter vi praktisk talt og sikler over kontorpulten. Men så kommer vi på hvor mye noen av disse plaggene faktisk koster, og da er det bare å plukke opp kjeven fra gulvet.

Men da er det bare en ting å gjøre! La seg inspirere av designerne vi elsker så høyt og finne plagg og tilbehør som ligner på det de nettopp har presentert. Her kan du gjøre noen skikkelig gode kupp!

LES OGSÅ: Vi guider deg gjennom høstens store trender

ISABEL MARANT

Vi elsker estetikken til den franske designeren! Få høstens favorittantrekk ved å kombinere ulike nyanser av hvitt, i tillegg til materialer som denim, skinn og strikk. Sett prikken over i-en med westerninspirert tilbehør.

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

LOEWE

Kolleksjonen til Loewe er en av høstens aller fineste og mest populære. La deg rive med ved å gå for plagg med klassiske snitt i farger som brunt, blått og svart. Se også etter skinn, ruter og hvite sko.

LES OGSÅ: Gjør deg klar for en dyrisk høst

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

CHLOÉ

70-tallet står sterkt hos Chloé denne sesongen. Gå for plagg i jordfarger, og velg materialer som silke, kordfløyel og myk strikk. La tilbehøret matche antrekket og være med på å understreke retrouttrykket.

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

BALMAIN

Metallisk finish og denim er de to viktigste elementene i denne trenden. Balmains punkinspirerte og glamorøse stil er lett å la seg friste av. Vær på utkikk etter sølvplagg med et futuristisk preg, glitrende paljetter og denim i blå vask.

LES OGSÅ: 15 par sko som kickstarter motehøsten

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

BALENCIAGA

Balenciaga står fortsatt høyt i kurs. Heldigvis finnes det rimeligere alternativer for å oppnå den sporty og fargerike stilen. Se etter 80-tallsinspirerte plagg - helst i knallfarger, ruter og sebramønster.

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett

CHANEL

Chanel imponerte virkelig med sin høstkolleksjon. De sofistikerte plaggene har fått en ny og moderne vri med skinnende lakk, metalliske innslag, tweed og sporty elementer. Topp det hele med glitrende smykker for å gi antrekket litt ekstra glamour.

LES OGSÅ: Slik bruker du klær til å fremheve DIN figur!

FERDIG: Slik får du luksusstil på budsjett
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer