<strong>PEOPLE'S CHOICE AWARDS:</strong> Heidi Klum og Malin Akerman hadde kveldens dristigste antrekk. Foto: All Over Press
PEOPLE'S CHOICE AWARDS: Heidi Klum og Malin Akerman hadde kveldens dristigste antrekk. Foto: All Over Press Vis mer

Utringning

Festens dristigste utringning

Malin Akerman og Heidi Klum sto for kveldens dristigste antrekk under People's Chioce Awards 2014.

Publisert
Sist oppdatert
Onsdag 8. januar gikk prestisjefulle People's Choice Awards 2014 av stabelen, og kjendisene hadde nok en gang funnet frem sine lekreste antrekk for å vise frem sine flotte atributter.

Stjerner som Sandra Bullock og Drew Barrymore hadde valgt sesongens pasteller og blomsterprint for anledningen, mens skuespiller Malin Akerman og supermodell Heidi Klum gikk for litt dristigere kjolevalg.

LES OGSÅ: Hun er årets best kledde

<strong>PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2014:</strong> Malin Akerman og Heidi Klum overlot lite til fantasien under gårsdagens prisutdeling. Foto: All Over Press
PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2014: Malin Akerman og Heidi Klum overlot lite til fantasien under gårsdagens prisutdeling. Foto: All Over Press Vis mer

Kveldens dristigste

Svenskfødte Akerman (35) hadde valgt en kjole med en ganske utradisjonell utringning. I tillegg var kjolen åpen i ryggen, og det eneste som holdt den på plass, var tynne stropper foran og bak.

Supermodellen Heidi Klum (40) gikk for en ettersittende kjole med enda dypere utringning, som overlot lite til fantasien.

Og at firebarnsmoren har en fantastisk figur er ikke til å stikke under en stol, enten man liker kjolevalget eller ikke.

LES OGSÅ: Denne forvandlingen MÅ du se!

<strong>EKSTREMKLØFT:</strong> Supermodell Cara Delevingne, Kim Kardashian og Miranda Kerr. Foto: All Over Press
EKSTREMKLØFT: Supermodell Cara Delevingne, Kim Kardashian og Miranda Kerr. Foto: All Over Press Vis mer

Kløfta i fokus

Det har vært mange ulike trender når det gjelder utringning og kløft de siste årene. Rund kløft, dyp V-kløft, transparent kløft - ja, i 2011 ble til og med ryggen døpt «nye kløften».

Den siste tiden har imidlertid en helt ny, og langt mer dristig stil tatt over for den nakne rygg - nemlig den ekstremt dype kløften. Du vet, den som rekker nesten helt ned til navlen...

Ja, dette kan være veldig fint, hvis du gjør det riktig og ikke viser for mye. Men i noen tilfeller kan det kanskje bli litt i overkant avslørende, nesten på grensen til tacky.

Supermodell Miranda Kerr var tidlig ute med trenden, og valgte en hvit kjole med dyp og vid utringning under moteuken i Paris. Det samme gjaldt for realitystjerne Kim Kardashian, som tydeligvis ikke har latt rollen som nybakt mamma stanse henne fra å kle seg dristig.

Også it-jenta og modellen Cara Delevigne kastet seg på trenden, og gikk for en buksedress med utringning helt ned til midjen.

Ekspertene har ikke vært like entusiastiske som paparazzifotografene, og mente at damene godt kunne valgt litt mer påkledde antrekk.

- Denne nye trenden med å vise mer kløft er superlekker hvis du har en relativt moderat og fast byste. Hvis puppene dine ikke klarer å stå imot tyngdekraften og trenger en solid bh for å holdes på plass, så bør imidlertid du ikke prøve deg på dette, sa kjendisstylist Claire Wacey til Daily Mail.

People's Chioce Awards 2014

Se antrekkene til resten av kjendisene her:


LES OGSÅ: Nå skal også herreskoene ha høy hæl

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer