Sko

Festens fineste pumps!

Og velger du riktig form, får du ekstra lange bein!

JO SPISSERE PUMPS, DESTO BEDRE: Ja, velger du riktig tupp på skoene, får både kjolen og beina dine et ekstra lite løft... Foto: All Over Press/Produsenter
JO SPISSERE PUMPS, DESTO BEDRE: Ja, velger du riktig tupp på skoene, får både kjolen og beina dine et ekstra lite løft... Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Synes du det er vanskelig å finne sko som funker til kjolen? Hvorfor ikke bare gå for et par svarte klassiske pumps? De går aldri av moten, og passer til nærmest hva det skal være, uansett hvilken stil du har.

Eller hva med et par sko som gjør litt ut av seg? Dyrisk print er en perfekt måte å oppdatere looken på, uten å måtte bytte ut klærne i garderoben.

Og dersom du kunne tenke deg å se litt lengre ut, gjelder det å velge riktig form på skoene.

Tuppen du bør gå for

Skotuppen skal fortsatt være spiss denne sesongen, og det gjør antrekket ekstra elegant og føttene virker nettere.

Og jo spissere den er, desto lengre ser foten din ut, noe som gjør at du også gjør det. Å kle seg monokront i tillegg, det vil si i samme fargenyanse fra topp til tå, vil også ha en forlengende effekt.

Velg et par hæler som ikke er altfor høye, for da er sannsynligheten mye større for at skoene blir flittig brukt.

Dyrisk tvist

My weakness is wearing too much leopard print, har Jackie Collins en gang sagt. Dyrisk print er en perfekt måte å oppdatere looken på uten å måtte bytte ut klærne i garderoben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer