Føtter

Festivalfine føtter

Regner det? Ingen grunn til å surmule med disse på beina...

Artisten KT Tunstall gir gass i festivalgjørma i et par mørkeblå gummistøvler med regndråper på. Til høyre Hunter-støvler med snøring (kr 1600) og sammenbrettbare plaststøvler i knall rosa (kr 1000, Fessura/Lille Vinkel Sko).
Artisten KT Tunstall gir gass i festivalgjørma i et par mørkeblå gummistøvler med regndråper på. Til høyre Hunter-støvler med snøring (kr 1600) og sammenbrettbare plaststøvler i knall rosa (kr 1000, Fessura/Lille Vinkel Sko). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Festivalsesongen er igang for fullt, og først ut er Norwegian Wood i Frognerparken. Men værgudene er gniene, og lar det regne over de turkise bassengene og Neil Young, Todd Rundgren og The Pretenders. Det er bare èn ting å gjøre - hoppe rett opp i gummistøvlene. Se sommerens varianter lenger ned i saken.
 • Les også: Regntøy for våte drømmer
 • Kule nyheter

  Gummistøvler har blitt topp mote. Det har designere, superstjerner og ikke minst mye vått vær sørget for. Nå har vi ingen problemer med å bla opp en tuselapp eller to for et stykk gummi som holder føttene våre tørre og trendy. Særlig ikke hvis de er fra merker som Hunter eller Le Chameau. Denne sommeren har det dessuten kommet mange nye modeller i butikkene. Fra Fessura får du for eksempel tak i gjennomsiktige plaststøvler i muntre farger som du lett kan rulle sammen og putte i vesken når solen titter fram igjen. Slik at du slipper å labbe rundt i tunge støvler hele dagen.

  Sjekk ut våre favoritt-støvler her:

  Gummistøveldronningene

  Støvel-eventyret begynte egentlig da supermodell og stilikon Kate Moss dukket opp i svarte gjørmete Hunter-varianter på Glastonbury-festivalen i 2005.Fottøyet ble superhipt og produsentene gned seg i hendene. I dag er er det nærmest uhørt å ikke gå i disse, eller andre i samme stil, hvis man vil følge med på regnmotefronten.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer