Festivalstil

Festivalstilen tolket på 3 forskjellige måter

Det må nødvendigvis ikke bare være frynser og boots!

FESTIVALSOMMER: Josephine Skriver, Romee Strijd, Jasmine Tookes, Taylor Marie Hill koser seg på Coachella i april i år. Magetopper er tydelig en favoritt blant Victorias Secret-modellene! Nederst i saken finner du andre festivalstilalternativer. Enjoy! Foto: Rex Features
FESTIVALSOMMER: Josephine Skriver, Romee Strijd, Jasmine Tookes, Taylor Marie Hill koser seg på Coachella i april i år. Magetopper er tydelig en favoritt blant Victorias Secret-modellene! Nederst i saken finner du andre festivalstilalternativer. Enjoy! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne deilige festivalsommeren er i gang for fullt, og flere har nok et tettlagt løp for de kommende månedene. For mange er selvfølgelig det viktigste å få med seg de store artistene som skal spille rundt omkring, men vi tenker også at det er likeså viktig å pakke kofferten med noen superkule antrekk. I denne omgang har vi gått litt bort fra den typiske festivallooken. Bohemske antrekk med både frynser og boots er for mange den ultimate festivalstilen, men det er så mye der ute som kan funke utrolig bra på gressplener over hele verden.

Sprit opp den enkle denimshortsen med en skjorte i et dyrisk print. Til dette antrekket bruker vi et par sneakers med en kul detalj eller farge, eller kjører enda litt på med et par fargesprakende sandaler. Disse minner oss litt om pom pom-hælene til Aquazurra, og det er jo bare et pluss! 

90-tallstrenden er absolutt tilbake, og vi ser at flere og flere faller for den såkalte slip-kjolen. Dette er rett og slett en enkel kjole med spagettistropper. En annen trend vi har lagt merke til, er å bruke en t-skjorte under disse kjolene. Røff det hele opp med en sort skinnjakke og et par boots, eller gjør det litt mykere med et par sneakers. Det at sneakersene har det platået de har (se bilde lengre ned) gjør det hele litt mer punk, og det er jo kult hvis du ønsker en lignende stil uten å dra det for langt!

Mange velger å dra til sydligere strøk for festivalsommeren. Og med dette medfører jo en del sol og bading. Så hvorfor ikke bare bruke badedrakten på konserten på kvelden også? Sammen med et par trendy culottebukser, lekre sandaler og solbriller er du good to go! Du finner alt av plagg og tilbehør i bildekarusellen under annonsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer