Jakke

Festjakken som redder deg

Tenker du litt nytt, så slipper du å bruke en formue på nye antrekk...

JAKKEN SOM KASTER STJERNEDRYSS OVER FESTANTREKKET: I fløyel (kr 1160, Zara), med shiny frynser (kr 560, H&M) og smokinginspirert (kr 4000, Dagmar). Foto: Produsenter
JAKKEN SOM KASTER STJERNEDRYSS OVER FESTANTREKKET: I fløyel (kr 1160, Zara), med shiny frynser (kr 560, H&M) og smokinginspirert (kr 4000, Dagmar). Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Julesesongen er i gang, og snart er det både julaften og nyttårsaften. Du lurer kanskje på hva du skal ha på deg på alle disse festene?

Hvis du vil gjøre det enkelt for deg selv, skaffer du deg en lekker jakke. Med den kan du revitalisere kjoler, dressbukser og skjørt du allerede har, og du slipper å bruke en formue på nye antrekk.

- Mitt beste tips for hva man skal ha på seg i jula, tror jeg må være en fin jakke. Med den har du så mange muligheter, og du kan pynte opp og ned klær du allerede har, sier KKs stylist og motejournalist Nadine Monroe.

Ja, en liten jakke kan gjøre deg ny og spennende. Den kan sprite opp den lille sorte, samtidig som du holder varmen på alle julens fester.

I klassisk sort blazer

La jakken «bære »antrekket ved å velge en enkel kjole eller et par skinnbukser, og sprit den opp med et glitrende belte i livet. Og hvis du vil vise litt hud, kan du droppe toppen under.

Hot tips: Se etter en blazer i fløyel eller i et glitrende stoff, for da blir det straks litt mer sus og dus over antrekket.

Har du en glitrende festkjole i skapet som du synes blir for mye på julaften? Vel, da kan du tone den ned med en enkel sort blazer, og vips har du flere kjoler å velge mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer