Kjoler

Festkjoler fra 150 til 900 kroner

De er ikke bare rålekre. Du har trolig råd til dem også.

Festkjoler fra 150 til 900 kroner
Publisert
Sist oppdatert
Inspirert av danseglade fjærpyntede fester på 20-tallet, fatale skjønnheter i film noir-filmene på 40-tallet og partyscenen på 60-, 70- og 80-tallet. I tyll, chiffon og silke. Med frynser, glitrende steiner og lårkorte finesser. Sesongens festkjoler får det til å bruse på dansegulvet og sprette i champagneglasset. Men det beste er likevel at de ikke trenger å koste skjorta. Se 20 lekre kjoler fra 150 til 900 kroner nederst i artikkelen.

Udødelige klassikere

Når det kommer til partykjoler er det mye å velge mellom, men liker du enkle kjoler du heller kan pynte opp med snertne smykker og sko er den lille sorte genial. Den er klassisk, tidløs og sexy, og kan styles på mange forskjellige måter.
 • Les også: Latterlig enkle stylingtips som ikke koster en krone
 • Det skal nemlig mye til for å trå feil med stiletthælen i denne kjolen, og nå som julebordsesongen straks er i gang kan du lure alle til å tro at du har et splitter nytt antrekk hver gang. Alt du trenger er å finne en kjole som passer din figur perfekt, for så å tilsette det riktige tilbehøret.
 • Les også: 1 kjole - 7 fester
 • Farger med stoppeffekt

  Vil du gå for litt sprekere farger, er rødt en slager. Nå er det dessuten vitenskapelig bevist at menn går bananas når de ser en kvinne i rødt, så er du singel og glad er en kjole i denne fargen midt i blinken. Ellers er lilla, grønt og rosa hot, og finesser som glitrende steiner, volanger og gulldetaljer er med på å gi kjolene det lille ekstra.
 • Les også: Festkjolene du har råd til
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer