Grått hår

Fikk grått hår som 18-åring: - Jeg var veldig redd for å vise det frem

Den nye hårfargetrenden grombre er på vei.

GROMBRE: Den tyske artisten Jaqueline Bergrós er blant dem som har latt sitt gråe hår vokse ut, Foto: Jaqueline Bergrós / brukt med tillatelse
GROMBRE: Den tyske artisten Jaqueline Bergrós er blant dem som har latt sitt gråe hår vokse ut, Foto: Jaqueline Bergrós / brukt med tillatelse Vis mer
Publisert

Har du hørt om hårtrenden grombre? Det er kanskje så ikke rart om du ikke har det, for det er ganske nytt for oss og! Vel, navnet er nytt, men selve trenden er ikke akkurat noe nytt blant mennesker.

Grombre består nemlig av to kjente ord: grey/grå og ombre. Grå er nok kanskje mer kjent enn ombre, men sistnevnte er altså en fargeteknikk frisører bruker for å skape en overgang fra en farge til en annen i håret.

I dette tilfellet er det altså snakk om at du skal la den grå etterveksten vokse ut og skape en naturlig ombre med fargen du har i tuppene.

Wall Street Journal er blant dem som har skrevet om hårtrenden, og har i overskriften på sin sak skrevet følgende: «Your Covid Gray Hair? It’s Here to Stay»

Det er nok mange som ikke har fått tatt turen til frisøren under pandemien, og dermed vokser også etterveksten ut. For mange betyr det at de små grå blir enda mer fremtredende, og ifølge Wall Street Journal er det all grunn til å bare beholde det slik. Det er her for å bli, som de sier.

En Instagram-konto ved navn @landryinreallife sier seg enig i det. Hun sluttet nemlig å farge håret sin for to år siden, og mener det er et av de beste valgene hun noen gang har tatt:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer