Kultur

Filmnestor ut mot trendikon

Kinoaktuelle Scarlett Johansson blir lovprist for sin stil av alle. Unntatt en.

Filmnestor ut mot trendikon
Publisert
Sist oppdatert
Hollywoods sexsymbol og superstjerne Scarlett Johansson (21) kan velge og vrake blant designere som drømmer om å kle henne opp. Hun blir lovprist for sin stil av stylistene og sladrepressen, men likevel er det en person som synes noe annet.

- Hun kler seg som min tante Minnie.
Hvem andre enn den legendariske Woody Allen kan si noe slikt?

Da Scarlett spilte inn filmen ”Match Point ”, som har norgespremiere 10. februar, fikk hun stadig ris av den verdensberømte regissøren.

- Hun er en vakker jente, men jeg sa at hun burde kle seg som vanlige 21-åringer. Ikke som en kjerring, sier Allen bestemt til magasinet Vogue.

Om Scarlett har tatt seg nær av bemerkningen er en annen sak, men man kan neppe tenke seg at hun tar videre stylistråd av Woody Allen, som ikke akkurat er viden kjent for å være et trendikon, verken for frisyre eller klær. Scarlett Johansson er fortsatt en kvinne de fleste av oss drømmer å likne på, selv om hun likner på Allen-tanten Minnie.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer