Bli Ny Med Kk

Fin med enkle grep

Det er ikke alltid de store forandringer som skal til. Med noen små justeringer fikk Rannei en helt ny stil.

I dette antrekket er Rannei både feminin og stilig, uten å bli overpyntet. Singlet med grafisk trykk (kr 600) til skjørt med blomstermønster (kr 800, begge Step In) og belte som sitter fast i skjørtet. Sko (kr 700, Face) og strikket veske (200,Morris). med lang reim.
I dette antrekket er Rannei både feminin og stilig, uten å bli overpyntet. Singlet med grafisk trykk (kr 600) til skjørt med blomstermønster (kr 800, begge Step In) og belte som sitter fast i skjørtet. Sko (kr 700, Face) og strikket veske (200,Morris). med lang reim. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin Hår: Alex Frisør ved/Elisabeth Makeup: Ole Anders Tyrmi)PERSONLIGE DATA
Navn: Rannei Hagen
Alder: 30 år
Bosted: Røyse
Sivilstatus: Gift, 4 barn
Yrke: jobber i skolevesenet, og er håndballtrener
Høyde: 174 cm
Størrelse: 40/42
Interesser: Håndball og familie
Trenger hjelp til: Å få garderoben til å inneholde mer enn treningstøy og jeans.

VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Rannei kan med fordel velge overdeler som er utringet og viser fra det flotte halspartiet. Skjørt som er smale i midjen og skrår utover nede er også en kledelig fasong til henne. Bukser som sitter godt i livet og ikke er for trange i beina er kjempefint, særlig sammen med sko med en liten hæl.

NEI
Hoftebukser bør Rannei definitivt styre unna, da det gir henne en lite flatterende fasong. Det samme gjelder brede hoftebelter. Store krager blir lett litt voldsomt, særlig når håret henger løst. Store voluminøse gensere blir litt formløst. Tverrstripet underdeler er heller ikke noe Rannei bør satse på.

KLESTIPS
 • Bruk mer skjørt, det er veldig kledelig.
 • Kjoler med A-linje, og lange kjeder er superfeminint, og får Rannei til å virke høyere enn hun egentlig er.
 • Omslagskjoler alene eller utenpå jeans er et supert sommerplagg som lett lar seg kombinere og forandre med tilbehør.
 • Korte, figurnære jakker er kledelig til Rannei, og markerer midjen på en fin måte. Slike jakker kan gjerne brukes uten å kneppes igjen.
 • Bruk sko med hæl, så blir hele holdningen bedre. Er det uvant med hæler på skoene, er det lurt å øve litt hjemme.

 • HÅRTIPS
  Rannei har langt hår med naturlig krøller, og litt slitte tupper.Håret er klippet, og de slitte tuppene er borte, men håret er fortsatt langt. Frontpartiet er gradert og har flere lengder.  Det er farget i kun én farge, men spillet i håret er likevel bevart. Håret er glattet ut, noe som får fram glansen, og det ser ekstra sunt og friskt ut. Den nye frisyren gir et yngre utseende og passer Rannei perfekt.
 • For å glatte ut håret må det en rettetang til. De beste fås kjøpt hos frisøren. De er ganske dyre, men varer til gjengjeld en evighet.
 • Før bruk at rettetang er det lurt å spraye håret med et varmebeskyttende produkt. Da slites håret mindre.
 • Bruker du rettetang ofte, er det lurt å gi håret pauser innimellom, og la krøllene få flomme fritt.
 • Bruk et krølldefinerende produkt, så blir krøllene ekstra fine og spenstige.
 • Husk at sol bleker håret, så bruk beskyttelse om sommeren. Bruk et skaut, en hatt eller kjøp noen produkter med uv-beskyttelse.

 • SMINKETIPS
  Rannei har normal, litt tørr hud uten store problemer. Men har kommet i den alderen hvor det er viktig å følge opp med gode fuktighetskremer.
 • Rannei bruker ofte briller og da er det viktig og være nøye med øyemakeupen, siden brillene forstørrer.
 • Jobb mye med maskaraen. Husk at det ikke lengden det kommer an på, men tettheten. Det er derfor viktig å få maskaraen tett på innerst ved vipperoten så den rammer inn øyet på penest mulig måte.
 • Bruk varme, naturlige farger i makeupen og jobb mye med rougen for å få fram ansiktsformen. For å få fine eplekinn, er det et godt tips å smile mens rougen legges på.
 • Bruk peeling en gang iblant og sats på gode fuktighets kremer, det gir deg et frisk og naturlig utseende.


 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  FØR: Rannei har langt hår med naturlige krøller og litt slitte tupper.
  FØR: Rannei har langt hår med naturlige krøller og litt slitte tupper. Vis mer
  ETTER: Med glatt hår ser Rannei straks mer elegant ut. Og det beste er at denne forandringen er lett å få til hjemme også.
  ETTER: Med glatt hår ser Rannei straks mer elegant ut. Og det beste er at denne forandringen er lett å få til hjemme også. Vis mer
  Denne kjolen (kr 3000) i bomullsjersey kan kan brukes på flere måter. Vi har brukt den med tights under (kr 1000, begge Chacok). Under er en topp (kr 200), og et belte i livet med metallbesetninger i turkis (kr 800, begge Mignon). Sandaler med hel gir fin holdning og passer perfekt til (kr 700, Face). Den store sommerbagen rommer alt Rannei måtte ønske å ha med seg (kr 80, Morris).
  Denne kjolen (kr 3000) i bomullsjersey kan kan brukes på flere måter. Vi har brukt den med tights under (kr 1000, begge Chacok). Under er en topp (kr 200), og et belte i livet med metallbesetninger i turkis (kr 800, begge Mignon). Sandaler med hel gir fin holdning og passer perfekt til (kr 700, Face). Den store sommerbagen rommer alt Rannei måtte ønske å ha med seg (kr 80, Morris). Vis mer
  Treningstøy er Ranneis absolutte favoritt, så da fornyet vi henne litt på den fronten også. Her med topp (kr 250) og treningsbukse (kr 500) og jakke med hette og plass til i-pod (kr 1200, alt fra Nike). Treningsskoene kan brukes både inne og ute, og har en sensor som står i kontakt med i-poden. Dette antrekket gjør treningen til en lek.
  Treningstøy er Ranneis absolutte favoritt, så da fornyet vi henne litt på den fronten også. Her med topp (kr 250) og treningsbukse (kr 500) og jakke med hette og plass til i-pod (kr 1200, alt fra Nike). Treningsskoene kan brukes både inne og ute, og har en sensor som står i kontakt med i-poden. Dette antrekket gjør treningen til en lek. Vis mer
  KK anbefaler: Flat Iron Spray fra Tigi S- Factor beskytter mot varmen og gjør håret ekstra blankt (kr 265).
  KK anbefaler: Flat Iron Spray fra Tigi S- Factor beskytter mot varmen og gjør håret ekstra blankt (kr 265). Vis mer
  En glitrende ring trenger ikke nødvendigvis spares til festlig lag - den kan likegodt pynte opp et enkelt hverdagsantrekk (kr 250, Art & Crafts).
  En glitrende ring trenger ikke nødvendigvis spares til festlig lag - den kan likegodt pynte opp et enkelt hverdagsantrekk (kr 250, Art & Crafts). Vis mer
  Røde lakksko med mange fine detaljer er stilig både til kjole og til Ranneis yndlingsjeans (kr 1500, Flura)
  Røde lakksko med mange fine detaljer er stilig både til kjole og til Ranneis yndlingsjeans (kr 1500, Flura) Vis mer
  Stor, herlig hatt som skygger for solen og beskytter håret, samtidig som den topper ethvert antrekk (kr 350, Mignon).
  Stor, herlig hatt som skygger for solen og beskytter håret, samtidig som den topper ethvert antrekk (kr 350, Mignon). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer