Bli Ny Med Kk

Fin med enkle grep

Det er ikke alltid de store forandringer som skal til. Med noen små justeringer fikk Rannei en helt ny stil.

I dette antrekket er Rannei både feminin og stilig, uten å bli overpyntet. Singlet med grafisk trykk (kr 600) til skjørt med blomstermønster (kr 800, begge Step In) og belte som sitter fast i skjørtet. Sko (kr 700, Face) og strikket veske (200,Morris). med lang reim.
I dette antrekket er Rannei både feminin og stilig, uten å bli overpyntet. Singlet med grafisk trykk (kr 600) til skjørt med blomstermønster (kr 800, begge Step In) og belte som sitter fast i skjørtet. Sko (kr 700, Face) og strikket veske (200,Morris). med lang reim. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin Hår: Alex Frisør ved/Elisabeth Makeup: Ole Anders Tyrmi)PERSONLIGE DATANavn: Rannei HagenAlder: 30 år Bosted: RøyseSivilstatus: Gift, 4 barnYrke: jobber i skolevesenet, og er håndballtrenerHøyde: 174 cm Størrelse: 40/42 Interesser: Håndball og familieTrenger hjelp til: Å få garderoben til å inneholde mer enn treningstøy og jeans. VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅJA Rannei kan med fordel velge overdeler som er utringet og viser fra det flotte halspartiet. Skjørt som er smale i midjen og skrår utover nede er også en kledelig fasong til henne. Bukser som sitter godt i livet og ikke er for trange i beina er kjempefint, særlig sammen med sko med en liten hæl. NEI Hoftebukser bør Rannei definitivt styre unna, da det gir henne en lite flatterende fasong. Det samme gjelder brede hoftebelter. Store krager blir lett litt voldsomt, særlig når håret henger løst. Store voluminøse gensere blir litt formløst. Tverrstripet underdeler er heller ikke noe Rannei bør satse på. KLESTIPS
 • Bruk mer skjørt, det er veldig kledelig.
 • Kjoler med A-linje, og lange kjeder er superfeminint, og får Rannei til å virke høyere enn hun egentlig er.
 • Omslagskjoler alene eller utenpå jeans er et supert sommerplagg som lett lar seg kombinere og forandre med tilbehør.
 • Korte, figurnære jakker er kledelig til Rannei, og markerer midjen på en fin måte. Slike jakker kan gjerne brukes uten å kneppes igjen.
 • Bruk sko med hæl, så blir hele holdningen bedre. Er det uvant med hæler på skoene, er det lurt å øve litt hjemme.
 • HÅRTIPSRannei har langt hår med naturlig krøller, og litt slitte tupper.Håret er klippet, og de slitte tuppene er borte, men håret er fortsatt langt. Frontpartiet er gradert og har flere lengder. Det er farget i kun én farge, men spillet i håret er likevel bevart. Håret er glattet ut, noe som får fram glansen, og det ser ekstra sunt og friskt ut. Den nye frisyren gir et yngre utseende og passer Rannei perfekt.
 • For å glatte ut håret må det en rettetang til. De beste fås kjøpt hos frisøren. De er ganske dyre, men varer til gjengjeld en evighet.
 • Før bruk at rettetang er det lurt å spraye håret med et varmebeskyttende produkt. Da slites håret mindre.
 • Bruker du rettetang ofte, er det lurt å gi håret pauser innimellom, og la krøllene få flomme fritt.
 • Bruk et krølldefinerende produkt, så blir krøllene ekstra fine og spenstige.
 • Husk at sol bleker håret, så bruk beskyttelse om sommeren. Bruk et skaut, en hatt eller kjøp noen produkter med uv-beskyttelse.
 • SMINKETIPSRannei har normal, litt tørr hud uten store problemer. Men har kommet i den alderen hvor det er viktig å følge opp med gode fuktighetskremer.
 • Rannei bruker ofte briller og da er det viktig og være nøye med øyemakeupen, siden brillene forstørrer.
 • Jobb mye med maskaraen. Husk at det ikke lengden det kommer an på, men tettheten. Det er derfor viktig å få maskaraen tett på innerst ved vipperoten så den rammer inn øyet på penest mulig måte.
 • Bruk varme, naturlige farger i makeupen og jobb mye med rougen for å få fram ansiktsformen. For å få fine eplekinn, er det et godt tips å smile mens rougen legges på.
 • Bruk peeling en gang iblant og sats på gode fuktighets kremer, det gir deg et frisk og naturlig utseende.
 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer