Kjoler

Fine kjoler under 400 kroner

Bli like ikonisk vakker som filmlegenden Audrey Hepburn i disse superbillige svarte kjolene.

Skuespiller og stilikon Audrey Hepburn legendegjorde den lille sorte i sin Givenchy-kjole i filmen Breakfast at Tiffanys fra 1961.
Skuespiller og stilikon Audrey Hepburn legendegjorde den lille sorte i sin Givenchy-kjole i filmen Breakfast at Tiffanys fra 1961. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En enkel, svart og knelang kjole omtales gjerne som den lille sorte, eller LBD, little black dress, på engelsk. Den er klassisk, tidløs og sexy, og ble først lansert av motelegenden Coco Chanel i 1926, da den frontet coveret av motemagasinet Vogue, som omtalte vidunderet slik: - Uniformen for den moderne kvinne.Kjolen ble for alvor superberømt med skuespiller og moteikon Audrey Hepburns Givenchy-variant i filmen Breakfast at Tiffanys fra 1961.

Kan brukes til alt

I denne kjolen trår du aldri feil. Det geniale er nemlig at den kan styles på så mange forskjellige vis.Alt du trenger er å finne en kjole som passer din figur perfekt, for så å tilsette det riktige tilbehøret.Slik kan du lure alle til å tro at du har et splitter nytt antrekk hver gang du er på julefest. Uten å bli ruinert av den grunn.
 • Les også: Festkjoler fra 150 til 900 kroner
 • For best av alt er nemlig at enkle svarte kjoler ikke trenger å koste en formue, fordi du alltid vil finne èn til en billig penge i billigkjedene, der utvalget er stort.

  Her har vi plukket ut ti svarte kjoler i prisklassen 250 til 400 kroner:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer