Ull

Finn den perfekte ullgenseren

Med den riktige strikkegenseren kan du bekjempe kulda og beholde både stilen og helsa i vinter.

TRENDY AKKURAT NÅ:  – Ull er helt i tiden, det samme med tradisjonsmønstre. Bare se på Dolce & Gabbanas inneværende vinterkolleksjon, sier Hilde Midthjell i Dale. Genseren på bildet er fra den spanske kjeden Zara og koster 699 kroner - et typisk eksemepel på tradisjonstrenden. Foto: Produsenten
TRENDY AKKURAT NÅ: – Ull er helt i tiden, det samme med tradisjonsmønstre. Bare se på Dolce & Gabbanas inneværende vinterkolleksjon, sier Hilde Midthjell i Dale. Genseren på bildet er fra den spanske kjeden Zara og koster 699 kroner - et typisk eksemepel på tradisjonstrenden. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje allerede sørget for sesongens hamskifte i garderoben og hentet fram fjorårets varme tøy. Hvis ikke er det på høy tid.

Noen av klærne fra i fjor er kanskje ikke så aktuelle i år, men fortvil ei!

Spe heller på med noen av de stilige plaggene du finner i butikkene i år.

Se vårt utvalg av strikkegensere lenger ned i saken.

Klassiske mønstre

Selv om det er ekstra koselig med hjemmestrikka gensere, trenger du slettes ikke bruke timesvis med strikkepinnene for å kunne ikle deg en strikkegenser med klassiske, norske mønstre.

LES OGSÅ: Får angst av høyhalsede gensere

Dale vil fortsatt tilby tradisjonelle strikkegensere, men satser også på mer moderne kvalitetsplagg som skal egne seg til både jobb, sport og fritid.

– Ull er jo helt i tiden, det samme med tradisjonsmønstre og strikk. Bare se på Dolce & Gabbanas inneværende vinterkolleksjon, har Hilde Midthjell, ny hovedeier i Dale, uttalt tidligere i høst.

Se de stilige strikkegenserene her:


Comeback-knit

Flere designere har hentet fram igjen den gode, gamle flettegenseren. Du vet, den med vertikale striper i flettemønster.

Det kan dermed se ut til at de mener du bør gjøre det samme, og ta et realt dypdykk i den svarte søppelsekken innerst på loftet. Eller kjøpe deg en ny, for du finner dem i butikkene.

Se bilder av høstens flettegensere her:Slik bruker du dem

Alle strikkegensere kan kombineres med høstens trendjeans og et par boots eller støvletter.

De lange genserene kan fint brukes som kjole, enten over tights eller strømpebukser. Gå gjerne for boots eller kilehæl til et slikt antrekk.

Hold deg frisk!

Fikk du også streng beskjed av din mor om ikke å sitte rett på bakken når det var kaldt ute?

En god, lang ullgenser er kanskje ikke det eneste du trenger for å forhindre hverken urinveisinfeksjon eller forkjølelse, men du kommer et stykke på veien ved å holde deg varm.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer