Artikkelen kan inneholde annonselenker

Finn din fuktighetsmatch

Ikke vær redd for å legge inn flere lag med fuktighetsgivende produkter denne høsten.

FUKTIGHETSKREM: Fuktighetskrem bidrar til å ivareta huden og beskytte hudbarrieren for alle hudtyper FOTO: @heltkrem.no
FUKTIGHETSKREM: Fuktighetskrem bidrar til å ivareta huden og beskytte hudbarrieren for alle hudtyper FOTO: @heltkrem.no Vis mer
Publisert

Vi beveger oss sakte, men sikkert mot litt kaldere dager. Luftfuktigheten faller og huden vår blir gjerne tørr og mer gusten. Den enkleste man kan gjøre for å unngå dette er å bruke en god fuktighetskrem. Både i ansiktet og på kroppen. Da gjelder det å finne riktig fuktighestkrem.

Her er våre favoritter for sesongen:

For tørr hud

Kiehl’s Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream er en rik og deilig fuktighetskrem for hud som trenger litt ekstra fukt og beskyttelse. Teksturen er tykk, men smelter inn i huden og legger seg som en pleiende hinne på huden. Dette er den ultimate nattkremen for tørr, moden og normal hud.

Den inneholder salisylsyre, som løser opp talg i porene og motvirker kviser, uten å tørke ut huden, samt betennelsesdempende ingredienser, antioksidanter som beskytter huden og squalane, som er en mykgjørende ingrediens vi allerede har i huden.

Olje er det mange som er redd for. Det er det ingen grunn til. En olje kan gjøre en enormt stor forskjell for huden, spesielt om man har moden eller tørr hud. Olje brukes i kveldsrutinen, som siste steg i rutinen, gjerne etter fuktighetskrem. Da lukker oljen fukt i huden, slik at man våkner med glødende, mykere og mer fuktet hud dagen etter. It Cosmetics Hello Results Smooth Glycolic Peel + Caring Oil Face Serum er en kombinasjon av serum og olje. Med glykolsyre, som eksfolierer og gir fuktighet til huden. Denne ingrediensen kan også bidra til å redusere pigmentering og øke cellefornyelsen. Denne oljen kan brukes av alle hudtyper og er det perfekte valget for sensitiv hud og tørr hud, som gjerne vil prøve seg frem med eksfolierende ingredienser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer