PLASS TIL MYE: Disse sommerveskene er perfekte både på jobb, i parken og på stranda. Men pass på helsa, og ikke stapp den for full. Se priser i bildekarusellen under.  Foto: Produsentene
PLASS TIL MYE: Disse sommerveskene er perfekte både på jobb, i parken og på stranda. Men pass på helsa, og ikke stapp den for full. Se priser i bildekarusellen under. Foto: Produsentene Vis mer

Veske

Finn favorittvesken for sommeren

Sørger for at du har det du trenger i parken og er det perfekte tilbehøret til sommerkjolen din.

Publisert
Selv om store deler av feriepengene dine skal brukes på is, champagne, jordbær, sommerkoteletter og bensin til båten, bør du likevel gjør plass til en sommerveske i budsjettet.

Den trenger heller ikke være så kostbar, men den gjør det mye lettere å få med deg det du trenger i parken i tillegg til at den er det perfekte tilbehøret til sommerkjolen.

Finn dine favoritter i bildeviseren under!

LES OGSÅ: Her har superstjernen på seg norsk kjole

Perfekt størrelse og design

Selv om en nydelig, liten clutch kanskje var den perfekte vesken til 17. mai antrekket ditt bør du ha plass til litt mer i sommervesken din.

I likhet med mange andre har du helt sikker oppdaget at en solfylt og deilig sommerdag i Norge raskt kan bli litt kjøligere, og derfor er det smart å plass til en liten jakke eller kanskje (forhåpentligvis ikke) en paraply.

Denne sommeren er det mange varianter å velge mellom, og du kan finne igjen mange av detaljene vi har sett på catwalken tidligere i år.

Velg mellom veskene som har et sporty design og er laget av plast, de elleville veskene med detaljer av neonfarger eller de tradisjonelle veskene med flettede detaljer som virkelig minner om strandlivet.

15 fine sommervesker som redder sommeren:Du skal imidlertid være litt forsiktig med hva du fyller opp den kjære vesken din med. Mange bærer nemlig rundt på en veske som veier opp mot 3,2 kilo.

Dette er naturlig nok ikke spesielt fra for kroppen din, men om 1 av 5 kvinner sier de er bekymret over mulige skader i framtida, vil de ikke gi slipp på de svære veskene for helsas skyld.
Ikke gå i den fella, vær så snill.

De vanligste problemene som følge av den tunge vesken setter seg gjerne i skuldrene, nakken og armene. Derfor bør du sørge for at du ikke fyller opp vesken din med for mye stæsj, og hvis du har mulighet bør du bære den diagonalt.

LES OGSÅ: 15 superlekre sommerskjørt

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer