Boblejakka

Finn frem boblejakka

Den er tilbake på catwalken i ulike lengder, fasonger og farger

FINN FREM BOBLEJAKKA: Utvalget av boblejakker er enormt, men vi har samlet våre favoritter for å gjøre valget ditt lettere.  Foto: Scanpix, produsentene, mytheresa.com og produsentene.
FINN FREM BOBLEJAKKA: Utvalget av boblejakker er enormt, men vi har samlet våre favoritter for å gjøre valget ditt lettere. Foto: Scanpix, produsentene, mytheresa.com og produsentene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Dunjakka ble blant annet vist på catwalken hos Rag & Bone i ulike farger og varianter – og nå er den porøse jakken tilbake i motebilde for fullt!

LES OGSÅ: Velg riktig lengde på kåpen

80-tallets favorittplagg er både fint og praktisk. Du kan velge mellom alt fra blank til matt tekstur, lange eller korte silhuetter og ulike farger.

Nå som kulda har inntruffet for fullt er det bare å innse at man må kle seg i skikkelig yttertøy. Boblejakka er derfor perfekt for klimaet i Norge - den er varm, praktisk og har noe for enhver smak. 

Butikkene bugner av varianter: Vi hjelper deg derfor på veien med våre favoritter.

Den feminine varianten

Det er ingenting som er bedre enn å kunne føle seg kvinnelig, varm og moteriktig på en og samme gang.

LES OGSÅ: Høstgarderobe på budsjett

Ved å velge med boblejakke med smal silhuett og belte i midjen vil du få et frem dine feminine former. Gå gjerne for en detalj som fuskepels på hetten, som vil understreke den elegante stilen.

FINN FREM BOBLEJAKKA: Gå for en variant med belte i midjen. 
SHOP JAKKENE (fra venstre): Vero Moda, kr 749. H&M, kr 399. Morgan, kr 1600.  Foto: Produsentene og Zalndo
FINN FREM BOBLEJAKKA: Gå for en variant med belte i midjen. SHOP JAKKENE (fra venstre): Vero Moda, kr 749. H&M, kr 399. Morgan, kr 1600. Foto: Produsentene og Zalndo Vis mer

Iøyenfallende

Dunjakken kommer heldigvis i alle prisklasser og du kan derfor ta deg råd til en modell som skiller seg ut i mengden.

Men, velg en som passer til din stil og en du virkelig liker. På den måten er du forhåpentligvis sikret en jakke du kan bruke sesong etter sesong.

Perlemorsfarget jakke passer ikke bare deg som liker en leken og sukkersøt stil. Denne kåpen er nemlig et godt alternativ til å balansere et sort og enkelt antrekk. Dessuten letter lyse farger på både humør og sinn når vintermørket inntreffer.

LES OGSÅ: Slik bruker du hløstkåpen

Militærgrønt er nok en farge som har dominert i trendbilde lenge. Med unike detaljer og bomberformen gir jakken deg et tilbakelent og hipt antrekk.

 

FINN FREM BOBLEJAKKA: Gå for en variant som skiller seg ut i mengden. 
SHOP STILEN: Perlemorsfarget fra By Malene Birger, kr 5199. Armygrønn bomber fra H&M, kr 799. Grå ullkåpe fra Mango, kr 2499.  Foto: Produsentene
FINN FREM BOBLEJAKKA: Gå for en variant som skiller seg ut i mengden. SHOP STILEN: Perlemorsfarget fra By Malene Birger, kr 5199. Armygrønn bomber fra H&M, kr 799. Grå ullkåpe fra Mango, kr 2499. Foto: Produsentene Vis mer

Sort klassiker

Kjedebutikker, sportforretninger og luksusbutikker har alle et flust av lekre boblejakker hvor det finnes noe for enhver stil.

Husk at det kan lønne seg å gå for kvalitet fremfor kvantitet. Hva slags dun og materialer du ønsker kjøper er avgjørende for levetiden til jakken.

LES OGSÅ: Her er sesongens mest trendy tilbehør

Husk at rette, vide og kroppsløse jakker i maskulint snitt passer best til lange kropper, mens innsvinget jakker vil være flatterende til de aller fleste.

En kort modell setter fokus på midjen og gir oppmerksomhet til bena. 

FINN FREM BOBLEJAKKE: En sort jakke går du sjelden lei, den kan kombineres til alt og brukes i alle anledninger. 
Finn modellen som passer til din hverdag (fra venstre): Lindex, kr 899. Zara, kr 1395. Gina Tricot, kr 699. Pyrenex, ca. kr 5000. Monclear, kr 7400.  Foto: Produsentene og Net-a-porter.com
FINN FREM BOBLEJAKKE: En sort jakke går du sjelden lei, den kan kombineres til alt og brukes i alle anledninger. Finn modellen som passer til din hverdag (fra venstre): Lindex, kr 899. Zara, kr 1395. Gina Tricot, kr 699. Pyrenex, ca. kr 5000. Monclear, kr 7400. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com Vis mer

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer