Rohny Kristensen

Finn igjen figuren

Kristins flotte former druknet i posete gensere. Et par høyhalsere og en kort jakke fikk fram figuren igjen.

Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin(Hår: Alex/Elisabeth, Makeup: Ole-Anders Tyrmi)PERSONLIGE DATA:Navn: Kristin Rise VognildAlder: 33 årBosted: OppdalSivilstatus: Gift, to barnYrke: ButikkansattHøyde: 162 cmStørrelse: 36Interesser: Venner, familie, ski og filmTrenger hjelp til: Finne en klesstil som er mer kvinnelig, og samtidig litt leken.VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

JA:

Kristin er kjempefin i korte jakker og høyhalsede gensere, men må passe på at de ikke blir for store over skuldrene.

NEI:

Store, voluminøse gensere og lange frakker og jakker kan lett bli uformelige.KLESTIPS:
 • Kristin syntes det var vanskelig å finne klær som passet. Med en vever størrelse 36 har spesielt jakker en tendens til å drukne henne. Ved å gå ned i størrelse 34 oventil er det lettere for henne å finne kjoler og jakker som passer.
 • Varme farger passer godt til henne, det samme gjelder fasonger som er kroppsnære og viser fram den nette figuren.
 • Kristin har flotte bein og bør bruke mer skjørt og kjoler. Det kommer det mye av denne våren.
 • Vide bukser er ikke noe problem så lenge de sitter over hoftene og hun bruker høye hæler til. Plagg på plagg er perfekt når man føler seg for tynn. Med sin nåværende vekt kan Kristin bruke det meste.
 • MAKEUPTIPS:Kristin har en fin hud, med enkelte tørre partier.
 • Fra starten av 30-årene trenger huden litt mer i den daglige pleien. Da er det lurt å bruke en dagkrem med antialdringseffekt, samt en god øyekrem og en nattkrem.
 • Kremrouge og maskara er perfekt til hverdags. Legg et strøk med gloss på leppene, så ser du frisk og delikat ut.
 • HÅRTIPS:- Gjør hva dere vil, sa Kristin. Og sånn ble det. Håret er klippet kort i nakken og klippet opp mot kronen, så Kristin får volum i bakhodet. I fronten er det beholdt hele lengder og en lang sidelugg, slik at det ikke føles så kort. Håret er farget en tone mørkere for å få en jevn og helhetlig farge.
 • Det korte håret gir Kristin en frisk og typete stil som passer henne godt, og som er lett å stelle i hverdagen.
 • Håret kan legges både foran og bak ørene. Med en glansspray er det lett å lokke fram gløden i håret dersom det ser matt ut.
 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅPå bildet øverst på siden til høyre har Kristin på seg kort jeansskjørt med høyt liv (kr 520, Pepe Jeans) til høyhalset genser med striper (kr 300, Mexx) og strømper (kr 80, Gina Tricot). Sko med hæl (kr 1200, Walkabout) og smykke med turkise steiner (kr 300, Arts & Crafts).

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.