Shorts

Finn riktig shorts for din fasong

Enten du er formfull, pæreformet eller har lange bein, finnes den perfekte shortsen for deg.

SÅ LEKKERT KAN DET GJØRES: Selv om du har en annen kroppsfasong enn den som er avbildet her, finnes det en shorts som passer for deg. Sjekk tipsene under. Foto: Produsenten
SÅ LEKKERT KAN DET GJØRES: Selv om du har en annen kroppsfasong enn den som er avbildet her, finnes det en shorts som passer for deg. Sjekk tipsene under. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Shorts er snart en like viktig del av garderoben din som skjørtet, og du trenger absolutt ikke å rydde dem bort når kulda setter inn. Med et par tykke strømpebukser under, blir favorittshortsen gjerne med deg inn i høsten og vinteren også.

Tar liten plass i kofferten

Shorts er selvsagt også det perfekte plagget når du pakker feriekofferten, ikke bare fordi den hjelper deg å pakke lett, men fordi den kan brukes på så mange måter – pyntes opp eller ned. LES OGSÅ: Short som er søte som dropsOg du trenger slettes ikke å være radmager for å bruke shorts. Akkurat som med hvite jeans, gjelder det å finne den riktige modellen for din kropp.

Har du pæreform?

Let etter en klassisk Bermuda-shorts som ikke er for trang over hoftene, foreslår Glamour.com (ekstern lenke). Se etter shorts med rette bein. Unngå modeller med folder eller lommer som lager mye volum. Her er noen forslag til shortser som kan kle deg og din kropp:

Har du lange, tynne bein?

Gå for et par med søte detaljer som blonder, snorer, blomstermønstre for å få kroppen din til å se mykere og mer formfull ut. En shorts med høyt liv kan gi deg en mer timeglassaktig figur, siden den treffer midjen din der den er smalest. Her er noen forslag til shortser som kan kle deg og din kropp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer