FOR GAMLE FOR BIKINI? Onde tunger vil ha det til at flotte kvinner som Elle Macpherson, Courteney Cox og Gwyneth Paltrow er for gamle for å gå i bikini.  Foto: All Over Press
FOR GAMLE FOR BIKINI? Onde tunger vil ha det til at flotte kvinner som Elle Macpherson, Courteney Cox og Gwyneth Paltrow er for gamle for å gå i bikini. Foto: All Over Press Vis mer

Bikini

Finnes det en aldersgrense for bikini?

7 av 10 kvinner mener at kvinner over 39 år bør unngå å bruke bikini.

Publisert
Sist oppdatert
Vi kvinner stresser før bikinisesongen og vi hater å prøve badetøy i butikken.

Det er mye frykt knyttet til å vise seg i bikini, og det er kanskje ikke så rart heller. Nå viser nemlig en undersøkelse fra den britiske nettbutikken isme.com (ekstern lenke) at 7 av 10 kvinner mener at kvinner over 39 år ikke bør bruke bikini, ifølge Daily Mail (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Her er badetøyet som redder strandsesongen

<strong>43 OG SMASHING I BIKINI:</strong> Helena Christensen er et bevis på at kvinner over 40 kan fortsatt bruke bikini. Foto: All Over Press
43 OG SMASHING I BIKINI: Helena Christensen er et bevis på at kvinner over 40 kan fortsatt bruke bikini. Foto: All Over Press Vis mer

Lite gjennomtenkt

Nettbutikken spurte 2.000 kvinner om hva de synes om eldre kvinner i bikini, hvor flertallet insisterte på at 40-åringer og oppover bør holde seg til badedrakt.

Det betyr altså at de vil nekte flotte kvinner som Jennifer Aniston (43), Elle Macpherson (49), Courtney Cox (48), Jennifer Lopez (42) og Gwyneth Paltrow (snart 40) i å vise seg i bikini.

Til tross for den harde dommen, svarte heldigvis 50-åringene som deltok i undersøkelsen, at de ville fortsette med å bruke bikini, noe de har all grunn til.

De hardtdømmende kvinnene glemte nok at stjerner som Christie Brinkley fortsatt ser fantastisk ut, selv om de nærmer seg 60 år. Supermodell Helena Christensen er også et eksempel på stjerner over 40 år som aldri har sett bedre ut. Hun gjør fortsatt oppdrag som undertøysmodell med stort hell.


LES OGSÅ: Badetøyet som gir deg flott figur

Ingen aldersgrense

Husk at det ikke finnes en aldersgrense på bikini, det handler bare om å finne en bikini som du føler deg vel i og som passer din figur!

KK.no har tidligere laget en guide som hjelper deg finne det badetøyet som passer perfekt til deg og din kropp. Følg rådene og så vil du garantert få en flott - og ikke minst behagelig, strandsesong.

Kvinner har en tendens til å like andre klær og badetrender enn hva menn gjør. Se hva menn egentlig mener om bikinien din i denne artikkelen - du vil garantert bli overrasket!

Synes du det er vanskelig å finne bikini? Her får du tips til hvordan du velger riktig bikini

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer