Jeans

Fire bukser du bør prøve

I knall rødt, dyrisk mønster, svart skinn eller i skinnende hvitt. I disse blir du kul umiddelbart. Men husk én ting...

NÅ SKAL BUKSENE HA MER OPPMERKSOMHET ENN FØR: Den rocka designeren Balmain står bak flere av høstens hippeste bukser, som disse mønstrede hvite variantene. Foto: All Over PressAll Over Press
NÅ SKAL BUKSENE HA MER OPPMERKSOMHET ENN FØR: Den rocka designeren Balmain står bak flere av høstens hippeste bukser, som disse mønstrede hvite variantene. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva? Går du fortsatt i vanlige blå jeans? Da henger du etter, ifølge designere som Balmain og Dolce & Gabbana. De vil heller at buksene er dyriske eller i knalle farger og smørmykt skinn. For som KK.no allerede har konstatert, så er buksen den nye toppen. Den skal ha mye mer oppmerksomhet enn før.Trenden så vi allerede i fjor, men nå tar det helt av. Og det er ingenting som tyder på at det kommer til å dabbe av til neste år.STILTIPSET DU BØR HUSKE: Hvis buksen er hektisk, kan du holde resten av antrekket enkelt.Her er de fire buksetypene som virkelig blir trendy.

1. I dyrisk mønster

Høstens bestselger blant stjernene er leopardbuksa fra Current Elliot. Den kommer i rødt, gull, grått, hvitt og blått, og supermodell Kate Moss er akutt forelsket.Til neste år får du dessuten tak i dem i lavendel, lyserosa og babyblått.

2. I knall rødt

Vi fornekter oss ikke denne vinteren. Klesbutikkene bugner over av plagg i alle regnbuens farger. Aller mest utmerker rødt seg. Den røde it-buksa er i det hele tatt en favoritt blant kjendisene. Den ser vi på skuespiller Julianne Hough, Rachel Bilson og Jessica Alba. Felles for dem alle er at de styler den med bluser og topper i andre nyanser av rødt. Eller med en avslappet hvit t-skjorte og en enkel svart blazer.Og selv om trender kommer og går - et plagg i denne nyansen vil du ha glede av i mange år, tror vi.

3. I svart skinn

Skinnbuksa er høstens hotteste bukse. Fordelen med skinn er dessuten at det bare blir finere og finere med årene. Ikke minst føles det mykt og godt på huden.Er du flink til å impregnere og polere, varer dessuten plaggene i årevis.En kul kontrast får du hvis du kombinerer skinnet med mykere materialer som silke, chiffon og kasjmir.Ankelboots, bikerboots eller høye støvletter gjør antrekket komplett.

4. Blendahvite

Designere som Isabel Marant og Pierre Balmain går for hvite jeans denne og neste sesong. De skal gjerne brettes opp litt og brukes med brede belter. Ypperlig styling er dressjakker, paljettjakker og avslappede trøyer. Skoene har helst høye hæler - og bukeslivet er høyt.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer