Sko

Flate sko og sneakers er vårens hotteste sko-trend

Gå for et klassisk par fra New Balance eller Converse, eller kjør på med leopard- og kamuflasjemønster.

Flate sko og sneakers er vårens hotteste sko-trend
Publisert
Sist oppdatert

AV JULIE KASE

Sporty fotttøy hører våren til da de fleste er ivrige etter å ta beina fatt på bar bakke. På catwalken var trenden, som allerede har godt fotfeste på gatemoteplan, tydelig da de store motehusene viste sesongens kolleksjoner. Nå gjenstår det bare å finne favorittparet.

STYLINGTIPS:

Regler er til for å brytes! Et antrekk kan nå nye høyder om du klarer å mismatche skoene dine med antrekket på heldig vis. Se for deg et kult sammensatt, fargerikt antrekk stylet med sneakers i leopardmønster. Uventet og interessant.

Å bruke flate småsko til et hverdagslig antrekk med skjørt kan også anbefales. Sleng på en oppdatert variant av en baseballjakke for en fullendt stil. Ønsker du å den sikre vei, er et par i en nøytral farge et sikkert kort. Flate, platå og høyhælte varianter står også på menyen, det skorter ikke på valgmuligheter.

Designere som DKNY viste sneakersvarianter med litt hæl, mens Céline gikk for fotform-sandaler, så det er liten vits i å tvinge seg inn i skyhøye hæler i vår. Gå for behagelige sko!

SNEAKERS: Venstre side (øverst og nedover: Kamo-sko fra Converse hos net-a-porter.com, 680 kr, sko med nagler fra DNA, 499 kr, sko fra Aldo, 899 kr, sko fra New Balance, 800 kr, amerika-sneakers fra Eurosko, 999 kr, sko fra DNA, 399 kr, sko fra Converse, 699 kr. Høyre side (øverst og nedover): Sko fra DNA, 499 kr, sko med platå fra Eurosko, 399 kr, batikksko fra Eurosko, 399 kr, sebrastripete sko fra DNA, 499 kr, sko fra Adidas Neo hos Din sko, 549 kr, gullsko fra Bianco, 349 kr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer