Volum:

Flatt hår? Balsamen din kan være årsaken!

Veien til volum starter allerede i dusjen.

VOLUMINØS LOOK: Alexander Woll gir sine beste hårtips for en voluminøs wow-faktor. Foto: Instagram @kevin.murphy.norway
VOLUMINØS LOOK: Alexander Woll gir sine beste hårtips for en voluminøs wow-faktor. Foto: Instagram @kevin.murphy.norway Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

En voluminøs og dermed glamorøs frisyre er noe mange av oss er på evig jakt etter. Dessverre er det lettere sagt enn gjort å få til denne luftige, fyldige wow-faktoren i eget hår.

Alexander Woll, Brand Director i Kevin Murphy Norway og Color Me Norway har delt sine beste volum-tips med oss. Nøkkelordene er først og fremst: de rette produktene og god teknikk.

Velg riktig fra starten av

Faktisk begynner ikke en voluminøs look med stylingprodukter eller stylingverktøy - men i dusjen!

- Tenk at du skal velge sjampo for det håret trenger og balsam for det man ønsker at håret skal gjøre - i dette tilfellet volum, forklarer Woll til KK.

Er det for eksempel slik at håret ditt trenger fuktighet, men du ønsker en voluminøs styling, bør du velge en sjampo som gir fukt og en balsam som gir volum eller som ikke tynger. Velger du fuktighetsgivende balsam også, vil det nemlig påvirke holdbarheten i volumet ditt.

- Kuren din, som du bør bruke hver tredje vask, bør matche sjampoen. Denne regelen gjelder selvsagt kun hvis håret ditt har god nok kvalitet. Er håret i dårlig stand så må det fikses først! Kvalitet kommer alltid foran stylingønsket, sier Woll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer