Flette

Fletten som vil imponere alle

Og den er ikke så vanskelig som du skulle tro!

FLETTE: Den ser kanskje ut som en heldagsjobb, men denne fletten er ganske enkel å lage! Foto: Håkon Jørgensen
FLETTE: Den ser kanskje ut som en heldagsjobb, men denne fletten er ganske enkel å lage! Foto: Håkon Jørgensen Vis mer
Publisert

Før jul la vi ut en rekke sminkevideoer som blant annet viste dere hvordan du legger perfekte, røde lepper, hvordan du kan legge sotede øyne ved å bruke sesongens hotteste farge, sminke som kun påføres med fingrene, og hvordan du bruker bronzeren din helt riktig uten å få et skittent resultat. 

LES OGSÅ: Sotede øyne - med farger (dette må du bare prøve!)
LES OGSÅ: Slik sminker du perfekte, røde lepper
LES OGSÅ: Påføre bronzer: Få den gylne gløden på den riktige måten

Men denne gangen er det på tide at håret for skinne! Allerede har vi vist deg hvordan du vil skille deg ut (og se helt smashing ut) med den superkule «wet look»-frisyren. Denne gangen tar vi i bruk den gode, gamle fletten, men gir den en liten vri. Frisør Birgit Flønes viser deg i videoen under hvordan du lager fletten som vil imponere alle og få dem til å tro at du har sittet i en frisørstol i 12 timer, men som er overraskende lett.

Ta det helt med ro - vi viser deg hvordan du gjør det steg for steg. Det eneste du trenger er en hårbørste, gjennomsiktige, tynne strikker, gjerne noen klyper som kan feste håret, og en kam til å fikse på sluttresultatet! Et par hjelpende hender fra en venninne er også veldig greit å ha.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer