Fløyel

Fløyel er hottere enn noensinne

Høsttrenden du kan bruke allerede nå!

Publisert
Sist oppdatert

Butikkene bugner av deilige nyheter, og ja, mange av dem er høstnyheter. Det har seg nemlig slik at august er måneden for en helt ny last av nye klær til en helt ny sesong. Selv om vi elsker sommeren og det deilige været, må vi innrømme at det er noe helt spesielt med høstmoten. Materialene, fargene og alle mulighetene gjør oss bare så glade! Mulighetene til å style antrekkene våre lag på lag, og det å kombinere ulike materialer er bare så gøy! 

I løpet av den siste tiden har vi lagt merke til at det har kommet mye fløyel inn i butikkene. Og det er jo ikke så rart. Designere som Balmain, Roland Mouret, Alberta Ferretti, Dries Van Noten og Stella McCartney er bare noen av de store motehusene som viste plagg i fløyel på catwalken for høstsesongen. Her snakker vi alt fra kjoler til boots! Plaggene var gjerne kombinert med enklere plagg, som ga antrekket noen virkelig fine kontraster. Bruk gjerne en fløyelskjole over en pologenser! Det gjør antrekket mindre pyntet og kan fint brukes til alle slags anledninger. Ønsker du ikke å ta i så hardt, kan du prøve deg fram med en lekker choker i fløyel, eller et par pumps! Du kan sjekke ut bildeserien øverst i saken for inspirasjon, og rett her under finner du et hav fløyelshopping. Ser du noe du liker?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer