Vårmoten 2010

Føler seg ikke som en modell

- Det er med ski på beina jeg hører hjemme, sier skiesset Therese Johaug etter modelldebuten.

Hun kan helt klart se ut som en modell i våre øyne. Foto: Egmont/Astrid Waller
Hun kan helt klart se ut som en modell i våre øyne. Foto: Egmont/Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi må si oss uenige med skistjernen. Med maritime striper, knallrød leppestift og sikkert blikk er det ingen tvil om at hun ser ut som en modell. Det gjør seg også med kjekkasen og motocrosskjøreren Ailo Gaup på armen i fotoserien til det nye magasinet Donald, som ble lansert mandag.

Men for Therese Johaug selv, er det med skidressen hun egentlig hører hjemme.

- Jeg syns det er gøy å være med på noen slike reportasjer og fotoserier, men jeg skal nok ikke bytte karriere av den grunn. Jeg er født med ski på beina, og egner meg ikke som modell i andre sammenhenger enn for moro skyld, sier Johaug.

Les også: Slik har du aldri sett Therese Johaug

Donald for voksne menn

I sommer lanseres magasinet Donald hvor hovedmålgruppen er menn over 18 år. Magasinet er rettet mot voksne, men vil fortsatt ha et fokus på Andeby-universet.

Se bildene her:


I førsteutgaven vil du blant annet kunne lese en historie fra Nytt på Nytts Knut Nærum, se Donald grille entertaineren Mia Gundersen og Paradise Hotel-vinner Petter Pilgaard, og Nemi-tegneserieskaper Lise Myhre som tar opp kampen mot Dolly Duck.

Les også: Hvilken sommerstil har du?

Ser ut som den fødte modell

Likevel blir magasinet kanskje noe vi kvinner også vil sette pris på når samboeren har lagt det fra seg. For når Therese Johaug legger til side skidressen i denne fotoserien sparer hun ikke på noen ting, og ser flott ut i de stilige klærne.

- Jeg liker å vise en annen side av meg selv. Jeg er ikke bare langrennsløper Therese Johaug som alle ser på tv-skjermen med snørr og tårer om vinteren. Jeg er også en normal jente som liker å pynte meg når jeg kan, sier hun til KK.no.

Det beviser den norske langrennsjenta fra dalsbygda i Os i denne motereportasjen.

- Det er godt å koble ut fra alt som har med trening og ski å gjøre en gang i blant, sier hun.

Les også: Stripene du bli avhengig av

- Jeg og Ailo Samarbeidet godt

Stylingen er gjort av Linda Blåmå, og fotoserien slår to fluer i en smekk, med både pin-up inspirerte bikinier og maritimt badetøy, som er veldig trendy denne sesongen. Også motorcrosskjøreren Ailo Gaup kler seilerstilen godt med pipe og kapteinluen. Selv syns Johaug klærne var råstilige, men var litt skeptisk til noen av antrekkene i begynnelsen.

- Det var noen av plaggene jeg var litt i tvil om jeg kunne bruke, men de ble utrolig kule da jeg fikk dem på, sier hun.

Johaug trivdes også godt med å jobbe med Gaup, selv om de ikke kjente hverandre fra tidligere.

- Han er veldig morsom og hyggelig, og vi samarbeidet bra med fotoserien, forteller langrennsprinsessen. Kanskje er hun til og med å se som midlertidig modell ganske snart igjen.

Kunne du tenke deg å gjøre noe lignende igjen?

- Ja, absolutt, sier hun smilende.

Les også: Nå skal du kle deg ladylike

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer