Brenne Håret

Folk brenner av de slitte hårtuppene sine med et stearinlys!

Resultatet er for godt til å være sant, og er det egentlig bra for håret ditt?

BRENNER HÅRET: Denne brasilianske metoden tar Internett med storm. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRENNER HÅRET: Denne brasilianske metoden tar Internett med storm. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som har testet ut den mye omtalte Nora-sveisen siden sesong 2 av SKAM tok helt av. Folk klippet av lokkene sine for å oppnå den hotte bob-en, og mens vi har holdt på med dette i Norge, driver brasilianske supermodeller å brenner av seg håret sitt. Ehm, WHAT!? Det er helt sant! Å brenne håret sitt til den perfekte klippen har nemlig blitt superpopulært, og videoen under vises hvordan det hele gjøres. Frisøren tvinner håret til kunden kjempestramt, og brenner deretter håret med et stearinlys eller lighter. Det høres jo kjempetrygt ut... Selv om resultatet blir helt fantastisk, måtte vi høre med Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen om dette er noe som kommer til å ta Norge med storm, og om det i det hele tatt er lurt å teste ut.

- Dette har jeg aldri prøvd før, og jeg tror at de fleste frisørene i salongen min ville sagt «lykke til». Ikke bare tar det lang tid, men det er så lett å tenne på håret, og det vil man jo absolutt ikke! Trikset er at du må snurre deler av håret stramt slik at håret ikke tar fyr, og deretter «brenne» det. Dette kan ta to til tre timer, men det er en annen måte du kan gjøre dette på også, forteller Gulbrandsen. Saken fortsetter under videoen.

Lukter vondt

I tillegg til å fort ta noen timer, kommer det også til å lukte helt forferdelig! For hvem av oss har vel ikke ved et uhell fått håret bort i et stearinlys før, og hvor vondt har det ikke luktet i rommet etterpå? Se for deg en hel salong med damer som sitter og brenner håret sitt - ikke drømmesituasjonen må vi si, og heller ikke noe Gulbrandsen ønsker i sin salong.

- Det hadde absolutt vært kult å prøve, men jeg ville ikke gjort det i salongen. Ikke bare kommer det til å lukte vondt, men går det virkelig feil kan kunden ende opp med brannsår! En klipp som dette med utføres ekstremt nøye, og det skal sies at du kan gjøre samme klipp like fint bare ved hjelp av saks! Jeg skal en tur til Brasil snart, og da skal jeg se om jeg får muligheten til å se denne brenningen «live». 

AGNES GULBRANDSEN: Gevir-gründeren har ikke testet brenne-teknikken før, men ønsker det å prøve det neste gang hun skal til Brasil hvor det hele oppsto. Foto: Privat
AGNES GULBRANDSEN: Gevir-gründeren har ikke testet brenne-teknikken før, men ønsker det å prøve det neste gang hun skal til Brasil hvor det hele oppsto. Foto: Privat Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer