Oslo

For de søte og sinte

Hva får du når du blander romantiske rysjer med fart og iskaldt sinne? Vi fant den nye kolleksjonen til Morami.

Foto: DET TREDJE ØYET og Per Ervland Foto: Per Ervland
Foto: DET TREDJE ØYET og Per Ervland Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den ferskste kolleksjonen fra sybordet til Siri B. Semb ble vist under Oslo Fashion Weeks andre dag. Siri B. Semb er kvinnen bak labelen Morami. Vårens nye klær har fått navnet «Roadrage». Se bilder fra kolleksjonen «Roadrage» lenger nede i saken.

Partners in crime

Den nye kolleksjonen er inspirert av filmen Bonnie & Clyde fra 1967, og designeren sier at Bonnie er hennes muse. I filmen Bonnie & Clyde spiller Faye Dunaway Bonnie Parker, som sammen med kjæresten Clyde kjører rundt på den amerikanske landsbygda, robber banker og dreper dem som måtte stille seg i veien for dem.

Stilrent og sexy

Det var lite blod å se på dagens visning. Den nye kolleksjonen er en glad lek med ulike stiler og materialer. Hoveduttrykket er 60-talls, med åletrange jumpsuits og tweedkåper med brede belter i skinn. Alle modellene har høye killer-hæler på de svarte ankelbootsene, og designeren har sluppet seg løs med metalliske farger av bronse, grønt og sølv.
 • Alt om Oslo Fashion Week på kk.no
 • ...og supersøtt

  Men klærne har en feminin og yndig touch. De søte kjolene har mange hjemmestrikkede detaljer, og små border av sølv og perler. Kjolene har noe uskyldig over seg, med sine tandre pudderfarger, sløyfer og blondekanter. Og flere av dem, blant annet en eggeskallfarget strikkekjole med gullperler, og en sjøgrønn kjole med strikket halterneck, er så anvendelige at de trygt kan brukes som en sommerkjole hvis du skal være ekstra fin. Og jammen hadde ikke Morami med litt av den nye vårtrenden med bare mager også.

  Se de nye klærne fra Morami her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer