Små Pupper

Fordelen med små pupper

Perfekt for en av høstens hotteste stylingtrender!

VIS DE FRAM: (f.v.) Kjendiser som Kristen Stewart (25), Jessie J (27), Vanessa Hudgens (26), Lily Donaldson (28), Dakota Johnson (25) og Ellie Goulding (28) viser alle frem sine mindre bryster i lekre kjoler. Foto: Scanpix
VIS DE FRAM: (f.v.) Kjendiser som Kristen Stewart (25), Jessie J (27), Vanessa Hudgens (26), Lily Donaldson (28), Dakota Johnson (25) og Ellie Goulding (28) viser alle frem sine mindre bryster i lekre kjoler. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Da KK og HENNEs moteredaktør, Silje Pedersen, holdt nettmøte på KK.no nylig, fikk hun et spørsmål fra en leser som ikke var helt fornøyd med brystene sine.

«Hei, Silje! Jeg har ganske små pupper og jeg vil gjerne få de til å se større ut, men jeg vil nødvendigvis ikke bruke push up-bh. Har du noen tips?»

Pedersens første råd er selvfølgelig at du å være fornøyd med det du har.

- Små bryster er kjempefint! Tenk så mye du kan bruke av kule utringninger uten at det blir vulgært, sier moteeksperten.

Det kommer nok alltid til å være noe vi er misfornøyde med. Mange med store pupper kunne ønske de hadde mindre, og de med små kunne ønske de hadde større.

Det er viktig å se det positive i det du har! Å ha små pupper kan være en kjempefordel når det kommer å kle seg. Silje Pedersen har masse forslag til hva du kan gjøre.

- Jeg ville ha kjørt på med skjorter med dype utringninger og bh-tape, kjoler med mye kløft, jeg hadde brukt sexy trekant blondebh-er - der blonden så vidt synes under v-genseren eller skjorten. 

Likevel forstår moteredaktøren problemet til KK-leseren. 

- Jeg hadde selv små pupper i de tidlige ungdomsårene og gjorde det meste for at de skulle se større ut. Pushup-bh er vel den vanligste løsningen, men hva med en bralette med innlegg eller t-skjorte-bh?

- De er mer komfortable og du får et løft uten push up, tipser Silje.

LES OGSÅ: Slik finner du klær til din figur

INSPIRASJON: Dype utringninger er ikke kun for de med store pupper. Foto: Scanpix
INSPIRASJON: Dype utringninger er ikke kun for de med store pupper. Foto: Scanpix Vis mer

Gi bysten en ørliten boost

Selv om det finnes mange kule måter å kle små bryster på, er det forståelig at du av og til vil gi dem et ekstra løft. Og dersom du har små pupper, er det ingenting som gir deg mer løft enn en topp eller en kjole med rund hals. Jo mer ettersittende, jo bedre.

Du vil dessuten unngå mørke og formløse plagg med rette sømmer, og husk at lyse farger forstørrer og mørke farger forminsker.

Ellers er topper og bluser med volanger helt supert. Mønstrede plagg? Kjør på.

En peplumtopp, som svinger litt ut nederst, framhever i tillegg den feminine timeglassfiguren. Pass på at innsvingen treffer midjens smaleste punkt - slik vil du skape en illusjon av lengre ben.
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer