Gucci:

Forklaringen bak den bisarre Gucci-visningen

Derfor gikk modellene rundt operasjonsbord.

GUCCI: Visningen til det italienske motehuset har fått mye oppmerksomhet verden over! Foto: Scanpix
GUCCI: Visningen til det italienske motehuset har fått mye oppmerksomhet verden over! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger presenterer verdens største og mest kjente designere de mest elleville kolleksjonene. Det er ingen tvil om at mote er kunst, men noen ganger er det noen som drar den ekstra langt. Men som oftest er det en forklaring bak det hele som til syvende og sist gir mening.

Dette tilfellet oppsto nemlig da Gucci presenterte sin kolleksjon for høsten 2018. Visningen hadde blitt lagt til et lokale som var omgjort til noe som ga sterke assosiasjoner til et sykehus. Modellene gikk ned catwalken bærende på hoder like deres egne, drager og andre dyr.

LES OGSÅ: Skjellsmykker gjør comeback - i en litt annen variant!

Gucci og designeren deres Alessandro Michele var nok klar over at folk kom til å stusse over hvorfor de hadde valgt å ta disse grepene, så på Instagram forklarte motehuset hvorfor de hadde valgte å designe lokalet på akkurat denne måten.

«Konseptet reflekterer hva en designer jobber med. Det å klippe, sette sammen og rekonstruere materialer og stoffer for å skape en ny personlighet og identitet.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer