Badetøy

Formfin

Årets bademote har garantert noe som passer din fasong. Se tipsene og velg riktig.

Publisert
Sist oppdatert
Korte bein
Velg badedrakter og bikinitruser med høy beinskjæring. Hold deg unna shorts og tverrstriper som «krymper» deg enda mer. Hele, ensfargede badedrakter skaper en lengre silhuett.

Store pupper
Tenk støtte. Bøyler, spiler og brede stropper er mest behagelig. Halterneck avlaster tunge
pupper. Overdelen må være stor nok, så det ikke flyter ut. Badedrakter medinnebygd bh er fint.

Små pupper
Trekanttopper og strapless passer perfekt til små pupper. Vil du utvide brystmålet, kan du velge en topp med padding, push-up og løse innlegg og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver er fint for deg som ønsker former.

Rund mage
Se etter badetøy med ekstra stram elastikk, spesielt over «problemområdet ». I spesialbutikker for undertøy får du spesialutgaver med hold-inn-effekt. Litt rotete mønstre, mørke farger og strategiske draperinger, gir også en slankende effekt.

Guttekropp
Du kler tverrstriper og store, klare mønstre. Fargeinndelinger som illuderer innsving i livet, er noe du kan se etter, og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver, er fint for deg som ønsker former.

Brede hofter
Er du større over baken enn rundt brystet, er det fint å balansere med vattert topp, eventuelt lys farge på toppen og mørk på trusen. Du ser generelt slankere ut med mørkere farger. Hipstershorts kan være fint for deg med lange bein.


LES OGSÅ:
 • Bikini beauty

 • Hvis alt annet feiler - gå for en enorm hatt! Fra Oscar de la Renta.
  Hvis alt annet feiler - gå for en enorm hatt! Fra Oscar de la Renta. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer