Alexander Wang For H&m

Første smakebit fra Alexander Wang for H&M

Popstjernen Rihanna «debuterte» kolleksjonen.

ALEXANDER WANG FOR H&M: Popstjernen Rihanna viser her første smakebit fra Alexander Wang for HM-kolleksjonen, som kommer i butikk 6. november.  Foto: All Over Press
ALEXANDER WANG FOR H&M: Popstjernen Rihanna viser her første smakebit fra Alexander Wang for HM-kolleksjonen, som kommer i butikk 6. november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at Alexander Wang er mannen som står bak det neste designsamarbeidet til den svenske kleskjeden H&M. 

Og det er knyttet svært høye forventninger til kolleksjonen, som lanseres 6. november. 

Populær designer

H&M har tidligere hatt samarbeid med blant andre Stella McCartney, Marni, Isabel Marant, Jimmy Choo og Lanvin, men at de nå har klart å sikre seg en kolleksjon signert Wang, har likevel skapt veldig stor blest.

30-åringen har nemlig blitt et av de desidert hotteste navnene på designfronten de siste årene -  spesielt blant de unge og hippe i Hollywood.

SPORTY: Looken var veldig sporty - kort magetopp og matchende tights med Alexander Wang-initialer.  Foto: Humberto Carreno/startraksphoto.
SPORTY: Looken var veldig sporty - kort magetopp og matchende tights med Alexander Wang-initialer. Foto: Humberto Carreno/startraksphoto. Vis mer

I 2012 ble det også kjent at han hadde fått stillingen som kreativ direktør for motehuset Balenciaga

Derfor er det også svært mange som har ventet spent på de første bildene fra kolleksjonen, men foreløpig har H&M og Wang holdt kortene svært tett til brystet. 

Sporty stil

Denne helgen kunne imidlertid popstjernen Rihanna (26) gi oss en liten smakebit av hva som kommer, skriver Marie Claire

Bildet ble delt på Alexander Wangs egen Instagram-konto med taggen: #Rihanna debuts a crop top & leggings from the #ALEXANDERWANGxHM collaboration.

Antrekket Rihanna viste frem på tur i New York, var da - i tro Wang-stil, særdeles sporty, og bestod av en kort magetopp og matchende leggings, begge med store Alexander Wang initialer.

Popstjernen rocket opp sportslooken med en Gucci veske, hvite joggesko og knall rød leppestift.  

Hav synes du om plaggene? (Avsluttet)

Motekritikerne er imidlertid litt delte i sine meninger om antrekket, og både Harper's Bazaar, Marie Claire og Metros motejournalister skriver at de håper på «mer spennende og brukbare» plagg når kolleksjonen lanseres. 

Så da venter vi i spenning...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer