Michelle Obama

Førstefruen dropper pelsen

Michelle Obama og favorittdesigneren hennes har bestemt seg for å la dyra leve.

Den lekre ballkjolen Michelle Obama bar på ballet er designet av Jason Wu.  Foto: All Over Press
Den lekre ballkjolen Michelle Obama bar på ballet er designet av Jason Wu. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Michelle Obamas designer, Jason Wu, vil ikke lenger lage klær av pels. Dette melder Femalefirst.com.

Tar avstand fra pelsbruk

Jason Wu fikk mye oppmerksomhet for den lyse, asymmetriske kjolen med én bar skulder som Michelle Obama hadde på seg på de mange ballene hun og Barrack Obama besøkte på presidentens innsettelsesdag. Nå gjør frøstefrue-designeren det helt klart at han aldri kommer til å bruke ekte pels fra levende dyr i sine kommende kolleksjoner. - Michelle Obama satte stilen for den nye administrasjonen ved å ikke velge pels. Og det er vidunderlig å se at Jason Wu følger etter. Vi er glade for at Jason Wu tar avstand fra ondskap mot dyr, og vi håper han vil innta et totalt anti-pels-standpunkt, sier en talsperson for the Humane Society of the United States. Så streng er Obama hjemmeOrgasme for Obama

Førstedame med innflytelse

Gjennom hele valgkampen har den nye førstedamen fått mye skryt for sin fasjonable stil. Da Michelle Obama sto ved sin mann Baracks side under innvielsesermonien, hadde hun hele verdens øyne mot seg. Alle fulgte med på hva hun sa, hvordan hun oppførte seg og hva hun hadde på seg. I en slik sammenheng er det ikke vilkårlig hvilket antrekk hun velger. Og ikke alle var fornøyde med hennes valg av designer.

Gikk for gull

På den store dagen hadde Michelle på seg en gyllen og skimrende kjole og kappe skapt av den kubanskfødte designeren Isabel Toledo. Senere hadde hun på seg en ballkjole signert Jason Wu.

- Burde valgt en svart designer

Ikke alle syntes at dette var smarte valg. Amnau Eele, medstifteren av The Black Artists Association, BAA, og tidligere modell for blant annet Yves Saint Laurent, Giorgio Armani og Bill Blass var en av dem som mente Michelle Obama burde vært mer bevisst på signaleffekten som ligger i klærne den nye førstedamen velger å ta på seg. - Hvis du vil ha Isabel Toledo til å designe innsettelseskjolen, og Jason Wu til å lage ballkjolen, hvorfor ikke velge Kevan Hall, B. Michael, Stephen Burrows eller en annen svart designer til å designe noe også, spør Eele WWD.- Hvorfor bar hun ikke noe av en svart designer? Dette var vårt øyeblikk, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer